Skip to main content

ISHØJ HEGN A/S inviterer til
Blå dage

Information vedr. eventet

Blå dage – Sikringsløsninger tilpasset virkeligheden

Kom og få inspiration og rådgivning om praktiske løsninger inden for områdesikring og kritisk infrastruktur. Du kan møde sikringsrådgivere, specialister, leverandører og mange flere.

Få svar på, hvilke nye EU-direktiver der vil komme til at påvirke danske virksomheder. Vi stiller skarpt på CER- og NIS2-direktivernes praktiske betydning for jeres planlægning og informationssikkerhed.

Sammen med vores leverandører, udstiller vi en bred vifte af sikringsløsninger inden for hegn, porte, låger, pullerter, bomanlæg støjsikring og låsesystemer. Alle produkter bliver demonstreret og funktionstestet.

Der vil være oplæg fra eksperter, rundvisninger, foodtruck, kaffevogn og lodtrækninger med flotte præmier, sponseret af vores leverandører.

Vi glæder os til at se dig til nogle spændende og inspirerende dage.

Billede af Henrik Rydiander

Henrik Rydiander
Adm. direktør

Underskrift
Hegn og port løsning

Tilmelding til eventet

Datoer og tidspunkt:

 • Onsdag den 27. september kl. 10-16
 • Torsdag den 28. september kl. 9-14

Adresse: 
Baldershøj 16, 2635 Ishøj.

Rutevejledning:
Klik her

Tilmeldingsformular

  Oplægsholdere og leverandører

  Program: Onsdag den 27. september

  Kl. 10.15 – Ishøjs Borgmester, Merete Amdisen åbner Blå dag
  Ishøj Kommune har fokus på et stærkt lokalt erhvervsliv. Byrådet samarbejder med erhvervslivet i kommunen og skaber gode langsigtede løsninger til gavn for Ishøj.

  Kl. 10.30 – Forsvars- og sikkerhedsekspert, Philip Kjær Luscombe fra Rasmussen Global
  Der bliver stillet skarpt på trusselsbilledet i Europa og i Danmark. Vi bliver delagtiggjort i hvilke foranstaltninger man kan iværksætte for at være bedre rustet til den nye verdenssituation.

  Kl. 11.00 – Direktør, Kasper Skov-Nielsen fra SikkerhedsBranchen
  Hør om Sikkerhedsbranchens syn på den sikkerhedspolitiske situation i EU, og hvordan danske virksomheder bør forholde sig i forhold til kritisk infrastruktur.

  Kl. 11.30 – Sikkerhedsrådgiver, Andreas Nordstedt fra DBI
  Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut retter opmærksomheden mod det nye NIS2-direktiv fra EU, som skal være implementeret senest i oktober 2024. Hvilken betydning har direktivet og hvilke foranstaltninger kan man kan iværksætte for at være bedre rustet?

  Kl. 14.30 – Direktør, Kasper Skov-Nielsen fra SikkerhedsBranchen
  Hør om Sikkerhedsbranchens syn på den sikkerhedspolitiske situation i EU, og hvordan danske virksomheder bør forholde sig i forhold til kritisk infrastruktur.

  Program: Torsdag den 28. september

  Kl. 09.15 – Velkommen til ISHØJ HEGN v/adm. direktør, Henrik Rydiander

  Kl. 10.30 – Funktionsleder, Karin Castro fra DBI
  Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut fortæller om hvilke overvejelser man bør have, når man arbejder med fx terrorsikring. Få en introduktion til DBI’s RAMT platform, hvor du finder værktøjer og inspiration til dit arbejde med højsikring.

  Kl. 11.00 – Projektleder, Signe Frøkiær Schou fra Gate 21 og Senior Specialist, Claus Backalarz fra FORCE Technology
  Få indsigt i projekt Rolig Have, hvor man tester støjhegn hos borgere, som bor langs stærkt trafikerede veje. Det vurderes at der i Danmark er over 1,3 million mennesker, der er påvirket af trafikstøj, som ligger over Miljøstyrelsens vejledende grænseværdi.

  Leverandører

  HOLLER Tore
  En verden af port systemer ruller ind på Blå dage. HOLLER Tore Road Show folder deres vogn ud og tester både højhastigheds skydeporte- og foldeport systemer i fuld størrelse. Glæd jer også til at se et nyt lukket hegnsystem. Der er masser af inspiration og tests.

  FAAC Nordic
  Højsikringsløsninger bomme og pullerter fra FAAC. Kom og oplev test af produkter inden for køretøjsregulering og terrorsikring. Pullerter er en effektiv og enkel form for afspærring, der højner sikkerheden, mens trafikregulerende bomme og bomanlæg kan begrænse hastighed og adgange.

  Van Merksteijn
  For at imødekomme kravene til holdbare sikringsløsninger, fremviser Van Merksteijn – en af Europas største hegnsproducenter – en bred vifte af hegnssystemer. Produkterne spænder fra lavt sikkerhedsniveau til højsikringshegn.

  KOKOSytems
  KOKOsystems fremviser støjhegn og udstiller fra deres produktserier. Se også et fuld størrelse støjhegn fra projektet Rolighave.  I Danmark er over 1,3 million mennesker påvirket af trafikstøj, som ligger over Miljøstyrelsens vejledende grænseværdi. Med støjhegn reduceres støjen væsentligt.

  Locinox
  For at gøre en usikker verden mere sikker, vil LOCINOX fremvise en bred vifte af låse og låsesystemer, som er direkte kompatible med ISHØJ HEGNs portsystemer. Produkterne spænder fra lavt sikkerhedsniveau til den høj sikkerhed. Kom tættere på sikkerhedssystemernes verden.