Hvis ISHØJ HEGN skal nå at indføre fjerde generation i vores familieejede virksomhed, mens de to brødre fra tredje generation stadig er aktive i bestyrelsen, er tiden inde. Den 1. november tiltræder Peter Salung Bagger derfor som ny adm. direktør i ISHØJ HEGN.

36-årige Peter Salung Bagger er svigersøn til Henning Petersen, der er bestyrelsesformand i
ISHØJ HEGN og, ligesom broderen Henry Petersen, tredje generation i virksomheden, som

har rødder tilbage til 1919.

”Peter har været med i bestyrelsen i tre år, og det har hele tiden ligget i kortene, at vi skulle have
et generationsskifte. Vi har ventet på, at Peter blev klar til at overtage, så familiens ånd kan føres
videre i de næste generationer,” siger Henning Petersen, og Peter Salung Bagger tilføjer:

”Jeg har brugt nogle år i bestyrelsen og er nu parat til at tage det store ansvar, som følger med.
Som bestyrelsesmedlem har jeg været med på sidelinjen, og jeg glæder mig derfor til at
komme rigtigt ind i den daglige drift. Jeg ser frem til at drive ISHØJ HEGN i den ånd,
virksomheden er kendt for.”

Portræt af en ny direktør

Peter Salung Bagger har altid arbejdet i produktion med fokus på optimering og drift. Senest kommer han fra en stilling som Lean and Strategic Project Manager i familievirksomheden Aasted, hvor han har været ansat siden 2011 og været en fast del af ledelsesgruppen.

Tidligere har Peter Salung Bagger haft ansvar for lean aktiviteter i Carlsberg Breweries, Novo Nordisk og Danfoss Compressors GmbH. Han har fx været ansvarlig for opbygningen af et Lean Academy i hele Nord- og Vesteuropa.

Peter Salung Bagger er uddannet produktionsingeniør på Handels- og Ingeniørhøjskolen i Herning og har efterfølgende gennemført en HD i Organisation og Ledelse på Copenhagen Business School.

Privat er han gift med Simone. Parret bor i Farum og har sammen sønnerne Eric på seks år og Albert på snart fire år. Peter Salung Bagger er opvokset i Jylland, har boet på Grønland i tre år og omkring fem år i Tyskland.

I sin fritid kobler han af med at løbe. Aftenerne er indtil nu blevet brugt på eget firma, hvor han har programmeret IT-løsninger for virksomheder. Weekenderne bruges helst i hytten i Sverige, hvor hele familien kobler af uden internet og fjernsyn, som erstattes af bål, fiskeri og roture.

Et godt årsregnskab

Det går godt i ISHØJ HEGN. I år kan vi fremvise et flot årsresultat med et bruttoresultat på 18,88 mio. kr. og et meget tilfredsstillende overskud i forhold til sidste år.

”Medarbejderne har æren for det fine resultat. Vores resultat er uden tvivl båret af vores dygtige medarbejdere,” siger Henning Petersen og tilføjer, at respekt for individet altid har været en familietradition i ISHØJ HEGN.

Ambitioner for fremtiden

Peter Salung Bagger overtager en velkørende virksomhed. Det bliver nu hans opgave at tage ISHØJ HEGN til helt nye højder.

”Vi skal tænke langsigtet og strategisk i forhold til, hvad vi skal leve af om 10 år, og hvordan vi skal udvikle os i fremtiden. Vi skal bl.a. styrke vores position på Fyn og i Jylland, hvor vi har to afdelinger. Udover hegnsløsninger med porte, låger og overvågning er støjvægge en vigtig bestanddel af vores produktsortiment,” forklarer Peter Salung Bagger og fortsætter:

”Men først bliver det min opgave at lære medarbejderne, leverandørerne, produkterne og kunderne at kende. Jeg ser meget frem til at samarbejde med alle i organisationen og videreføre virksomheden i et tempo, hvor alle kan være med. For trivslen skal stadig være i højsædet.”

Familien tættere på virksomheden

Peter Salung Bagger tiltræder officielt som adm. direktør den 1. november 2016, når han har afsluttet alle sine opgaver i Aasted. Han har dog siden den 13. september været konstitueret som adm. direktør i ISHØJ HEGN og er i overgangsfasen fast tilknyttet virksomheden på deltid.

”Jeg glæder mig til at føre familiens kultur videre og bringe familien tættere på virksomheden. Jeg har de sidste mange år arbejdet i en stærk familievirksomhed, så jeg har en idé om, hvilken opgave jeg påtager mig. Jeg glæder mig til for alvor at blive involveret i den daglige drift og samarbejde med de mange dygtige medarbejdere,” siger Peter Salung Bagger.