HUSK af vi i anledning af 100 året holder firmalukket fredag d. 24. maj 2019.

I marts måned var det 100 år siden familien Petersen lagde grundstenene til det, der skulle vise sig at holde i mere end 100 år. Og fremtiden er sikret, idet Ishøj Hegn i dag er ledet af Peter Bagger, der er svigersøn til Henning Petersen. Tredje generation Henning og Henry Petersen gør stadig deres indflydelse gældende i virksomhedens bestyrelse.

”Familien og mange gode medarbejdere har gennem tiden gjort et imponerende stykke arbejde, hvilket har medført, at Ishøj Hegn i dag er en landsdækkende virksomhed som er totalleverandør indenfor hegnsbranchen. Vi er inde i en god udvikling hvor der gøres mange investeringer, for at fremtidssikre virksomheden, og styrke vores position i markedet. Vi er stolte over at kunne føre virksomheden ind i vores næste århundrede sammen med vores dygtige og dedikerede medarbejdere.” Udtaler Henning, Henry og Peter.

”Det er imponerende at virksomheden har klaret sig godt i så mange år. Det er der ikke mange der kan bryste sig af. Det er dejligt at vi gør noget ud af at samles for at markere 100 året. Det er altid rart når ejerne kommer og man får en god snak sammen:” Fortæller Allan og Fritz der er montører i virksomheden.