I år er det 100 år siden de første tråde blev trukket til det, der i mange år gik under navnet Den Danske Trådvarefabrik, og i dag er kendt som hegnsvirksomheden med det hvide og blå, let genkendelige og anerkendte varemærke Ishøj Hegn. En moderne virksomhed med ca. 50 medarbejdere, som godt nok har sin base i Ishøj, men faktisk er en synlig leverandør af moderne hegns- og portløsninger m.v. i hele Danmark.

100-året vil blive markeret og fejret året igennem hvor vi vil kigge tilbage på Ishøjs mange stolte referencer og meritter, men også fremad og tegne vejen for de næste 100 år.

Vind 10.000 kr. i kontanter


Hjælp os med at se tilbage! Deltag i vores fotokonkurrence, ved at indsende dit billede af hegn, porte, låger, bomme, pullerter, støjvæg eller et andet produkt installeret af Ishøj Hegn. Konkurrencen løber frem til fredag d. 13. december 2019 kl. 12:00.

 

 

Regler for deltagelse i fotokonkurrencen

Medarbejdere og familiemedlemmer til medarbejdere hos Ishøj Hegn kan ikke deltage i konkurrencen. For at deltage i konkurrencen skal du indsende et billede du selv har taget af et produkt installeret af Ishøj Hegn, med angivelse af adressen for det opstillede produkt, samt dit navn, telefonnummer og emailadresse. Billede og oplysninger sendes til mail@ishoj-hegn.dk. Ved deltagelse i konkurrencen giver du samtidig Ishøj Hegn rettigheder til frit at benytte billedet på f.eks. firmaets hjemmeside. Konkurrencen løber frem til fredag d. 13. december 2019 kl. 12:00, hvor vinderbilledet kåres. Vinderen få direkte besked. Ved præmieudbetaling skal vinderes cpr-nummer oplyses til Ishøj Hegn og præmien er skattepligtig som B-indkomst.