Afspærring

Bomme & Pullerter

ISHØJ HEGN tilbyder produkter til afskærmning eller blokering af adgang og gennemgang på områder. Det kan være bomme, pullerter, terrorsikring og parkeringsbøjler, der også betegnes p-vagter. Alle disse har forskellige funktioner og muligheder afhængigt af formålet med afspærringen. Bomme kan fx bruges til total eller delvis blokering af en indkørsel eller en cykelsti, mens en pullert ved sin udformning kun blokerer for adgang, hvis afstanden mellem pullerten og nærmeste faste objekt ikke overstiger bredden på fx køretøjer.

De enkelte produkttyper findes i flere variationer, hvor nogle bomme og pullerter er automatiske, mens andre er manuelle, som betjenes med håndkraft. Ved opgaver hvor der er daglig trafik, kan de automatiske løsninger være at foretrække.

Formålet med afspærringen er vigtig for valget af den korrekte type afskærmning. Der anvendes fx ofte andre produkter til afspærringer ved regulering af fx trafik på en cykelsti end til regulering af biler og lignende kørertøjer. Nogle særlige produkter er dimensioneret til at kunne standse person- og lastbiler.

Referencer med Bomme & Pullerter