Skip to main content

Afspærring

Der findes forskellige muligheder for afskærmning eller blokering af adgang. Nogle kan bruges til total eller delvis blokering, men andre kan benyttes til adskillelse. De enkelte afskærmninger findes i flere variationer, hvor nogle er automatiske og andre manuelle eller statiske. Ved steder, hvor der er hyppig trafik, vil de automatiske løsninger være at foretrække. Vores smedeværksted kan tilpasse vores produkter alt efter behov, mål og ønsker.

Bomme fås både som standard- og specialtilpassede løsninger. Nogle er beregnet til permanent blokering for kørende trafik, andre er velegnet til individuel eller daglig åbning. Trafikregulering med bomme kan være fordelagtige ved parkeringsområder, industri, stier etc.

Pullerter kan med sin enkle udformning blokere for adgang, hvis afstanden mellem pullert og nærmeste faste objekt ikke overstiger bredden på køretøjet (ladcykler, biler, lastbiler). Pullerter kan leveres som faste, aftagelige, nedsænkelige og automatiske.

Parkeringsbøjler, også kaldet p-vagter, benyttes ved parkeringspladser, der er dedikeret til et bestemt formål. P-vagter er en enkel konstruktion, der håndbetjenes.

43 73 22 33mail@ishoj-hegn.dk
Billede af bomme og balusterhegn ved havneterminal

Bomanlæg og bomme

– Skal bomarmen vippe op eller køre sidelæns?

Læs mere om vores bomme

Pullerter

– kraftig og effektiv sikkerhed

Læs mere om vores pullerter

P-vagter

– enkel konstruktion, der holder pladsen

Læs mere om vores p-vagter

Referencer med afspærring

Aut. bomanlæg ved byggemarked

Aut. bomanlæg ved byggemarked

Hos et stort byggemarked, har vi opsat to automatiske bomanlæg for at sikre kontrol af ind- og udkørsel til trælast og lager. Der er aflastningsholdere på de 400 cm lange bomarme.

Læs mere
Pullerter til sikring af brandvej

Pullerter til sikring af brandvej

Pullerter er en effektiv form for afspærring, der højner sikkerheden, sikrer bygninger og kan regulere trafikken. Vi har opsat en automatisk og to faste pullerter ved en brandvej.

Læs mere
Pullerter og hegn til krydstogtterminal

Pullerter og hegn til krydstogtterminal

I forbindelse med udførelsen af et helt nyt havneanlæg i Københavns Nordhavn, har vi leveret og monteret trådhegn, balusterhegn og pullerter.

Læs mere