Skip to main content

P-vagter

Det kan være svært at finde en ledig parkeringsplads – særligt i tætbefolkede byer. Flere steder er efterspørgslen på ledige parkeringspladser større end antallet af tilgængelige pladser. Har man sin egen parkeringsplads(er), er man nødsaget at afspærre den, så andre ikke fristes til at ”låne”. Det kan gøres med en P-vagt. Den er nem og enkel at bruge.

En P-vagt/parkeringsbøjle er en enkel konstruktion, beregnet til fastboltning på et underlag af beton eller asfalt. Den er manuel og lægges ned, så bilen kan passere henover ved parkering.

Ved aflåsning, rejses P-vagten op, når bilen er flyttet og med en indbygget låsecylinder blokeres vippefunktionen, så den ikke kan lægges ned.

43 73 22 33mail@ishoj-hegn.dk
Billede af p-vagt

Manuel P-vagt

Se en beskrivelse af vores P-vagt herunder. Tag fat i os, hvis du har brug for rådgivning og et tilbud.

Manuel P-vagt

P-vagt (type 788) er fremstillet af galvaniserede stålprofiler og leveres med indbygget cylinderlås inklusive 3 stk. standardnøgler (kan også bestilles til trekantnøgle). Bøjler udført af Ø48 mm rundt rør, monteret på et nedfældbart 70×70 mm firkantrør. Konstrueret så også køretøjer med lav frihøjde kan passere henover rammen, når denne er lagt ned ved indkørsel. P-vagten skal fastboltes i egnet underlag ved montering.

Anvendelsesmuligheder

Anvendes til afspærring af private eller reserverede parkeringspladser.

Mål

Bredde: 75 cm (spærrebredde).
Højde: 45 cm.

Lignende betegnelser

Manuel P-vagt er også kendt under betegnelsen: Parkeringsbøjle eller parkeringlås

Billede af p-vagt