Skip to main content

P-vagter

Det kan være svært at finde en ledig parkeringsplads – særligt i tæt befolkede området. I flere områder er efterspørgslen på ledige parkeringspladser større end antallet af tilgængelige pladser. Har man sin egen parkeringsplads(er), er det en god ide at afspærre disse, så andre ikke fristes til at ”låne”. Det kan gøres med en p-vagt. Den er nem og enkel at bruge.

De fleste p-vagter/parkeringsbøjler er enkle konstruktioner, beregnet til fastboltning på et underlag af beton eller asfalt. De fleste typer p-vagter er manuelle håndbetjente udgaver som kan lægges ned, så bilen kan passere henover ved parkering.

Ved aflåsning, rejses P-vagten op, når bilen er flyttet og med en indbygget låsecylinder blokeres vippefunktionen, så den ikke kan lægges ned.

43 73 22 33[email protected]
Billede af p-vagt

Typer af P-vagter

Der findes forskellige typer p-vagter, som anvendes til forskellige formål.
Læs mere om de forskellige typer herunder. Vi hjælper gerne med rådgivning omkring valg af løsning.

Manuel p-vagt type 788

P-vagt type 788 er fremstillet af galvaniserede stålprofiler og leveres med indbygget cylinderlås inklusive 3 stk. standardnøgler (kan også bestilles til trekantnøgle). Bøjler udført af Ø48 mm rundt rør, monteret på et nedfældbart 70×70 mm firkantrør. Konstrueret så også køretøjer med lav frihøjde kan passere henover rammen, når denne er lagt ned ved indkørsel. P-vagten skal fastboltes i egnet underlag ved montering.

Anvendelsesmuligheder

Anvendes til afspærring af private eller reserverede parkeringspladser.

Mål

Bredde: 75 cm (spærrebredde).
Højde: 45 cm.

Lignende betegnelser

Manuel P-vagt type 788 er også kendt under betegnelsen: Parkeringsbøjle eller privat parkering.

Billede af p-vagt