Skip to main content

Service

Vi tilbyder landsdækkende service, lovpligtige serviceeftersyn og faste serviceaftaler. Gennem årtier har vores serviceteknikere udført service og vedligehold på alle typer af hegn, porte og låger. Hos ISHØJ HEGN ved vi, hvad vi har med at gøre og kan trække på vores solide viden og erfaring inden for sikkerhed og indhegning. Vi gør os umage for at være den første du tænker på, når det gælder service af dit hegn og porte.

Fælles for vores services er at vi ikke kun kontrollerer om alt er i orden – vi kan også udføre småreparationer og tager tingene i opløbet. Du får adgang til vores 24/7 tilkaldeservice samt rabat på reparationer mellem servicebesøgene, hvis du tegner en serviceaftale.

43 73 22 33[email protected]
Billede af smede team
Billede af boremaskine

Serviceaftaler - skræddersyet til dig

Hegn, låger, porte og bomme kan med tiden få brug for vedligeholdelse. Det kan også være tingene skal repareres efter en påkørsel, skade, ulovlig indtrængen eller andet.

Indgår du en serviceaftale med os, sørger vi for løbende vedligeholdelse og reparation. Du kontakter os, hvis et af dine produkter har brug for reparation eller yderligere vedligehold – så klarer vi resten. Det er enkelt og fungerer som de fleste andre abonnementsordninger.

Alle serviceaftalekunder hos ISHØJ HEGN A/S får besøg minimum én gang årligt, hvor vi udfører det løbende vedligehold, og efterser og kontrollerer de produkter, som indgår i din aftale.

Får du imellem de årlige besøg, behov for vores hjælp, står vi over for vores serviceaftalekunder til rådighed døgnet rundt. Du skal blot ringe på tlf. 44|24|7|365.

  • 1 årligt serviceeftersyn, hvor vi gennemfører de lovpligtige eftersyn og udfører et omfattende servicesprogram
  • 24-timers tilkaldeservice, hvor I altid få hjælp, hvis der skulle opstå problemer
  • Landsdækkende service over hele Danmark og brofaste øer

Når vi igangsætter en ny aftale, vil vi som det første fastsætte den helt rigtige serviceaftale til jeres behov. Vores serviceteknikere gennemfører service og vedligehold af alle produkter på markedet. Hos os får I både kvalitet og faglighed.

Kontakt os for et tilbud.

Lovpligtigt serviceeftersyn - automatik

Når vi opsætter automatiske låger eller porte, tilbyder vi samtidig en løbende serviceaftale. Aftalen inkluderer blandt andet de lovpligtige sikkerhedseftersyn, drift af automatik samt smøring og justering. Lad os servicere jeres automatiske løsning – det er os der kender den. Samtidig har I fra start det fulde overblik over de årlige driftsomkostninger.

Med en serviceaftale på jeres automatik, er I altid i kompetente hænder og jeres låger og/eller porte bliver efterset efter alle lovmæssige krav. I får også fordele af, at vi kender jeres produkt til fingerspidserne. Oftest vil det være de samme medarbejdere, som gennemfører serviceeftersynene.

Løsninger der indeholder automatiske porte og låger eller andre fuldautomatiske produkter er underlagt nogle lovkrav fra Arbejdstilsynet omkring produktets sikkerhedsfunktioner. Det skal forhindre skader på personer og andet ved brug. (jf. Maskinregulativet).

Kort fortalt, betyder det at løsningerne er underlagt et krav om mindst ét dokumenteret årligt eftersyn med kontrol og eftersyn af sikkerhedsudstyr og dets funktion.

Billede af elektriker
Billede af montører

Service - hegn

Vi bestræber os på at være den bedste og mest grundige hegnsleverandør. Det gælder også, når vi laver serviceeftersyn. Derfor tager vi os den tid, der skal til, for at tjekke tingene ordentligt.

Mindst én gang årligt gennemgår vi jeres hegn og sørger for nødvendigt vedligehold såsom opstramninger og fastgørelser. Manuelle porte og låger, som indgår i hegnet, bliver også efterset og justeret som en del af servicebesøget.

Et løbende vedligehold af hegnet vil give jer en større sikkerhed, og vil også medføre færre reparationer i fremtiden. Vi sikrer at alt fungerer efter hensigten.

Service - el

Har I brug for service på adgangskontrol, automatiske porte og låger eller andre fuldautomatiske produkter, kommer vi gerne forbi og tilbyder vores kompetente service. 

Vi gennemgår automatikken på hegn, port eller karrusel og sørger for nødvendigt vedligehold. Vi kontrollerer, efterser og justerer, som en den af vores service.

Denne service af elektronik, vil give jer en større sikkerhed og vil typisk også medføre færre reparationer i fremtiden. Vi sikrer at alt fungerer efter hensigten.

De fleste tilkald sker indenfor normal arbejdstid, og det kræver ikke et serviceabonnement for at vi rykker ud senest dagen efter. Har du brug for en hurtigere responstid, kan det også lade sig gøre. Med en serviceaftale på hegn, porte, automatik mv. får du adgang til vores 24/7 tilkaldeservice.

Billede af elektriker der laver serviceeftersyn