Skip to main content

Balusterhegn – et solidt hegn der imponerer

Noget af det første man kan lægger mærke til, når man ankommer til et nyt sted, er indhegningen. Så skal førstehåndsindtrykket være noget helt særligt, kan et flot balusterhegn være den rette løsning. Ved at vælge et af vores flotte og solide balusterhegn, går du ikke på kompromis med sikkerheden, da det er udført i kraftige materialer.

Vores balusterhegn kan leveres i flere forskellige udformninger, som giver en større mulighed for at hegnets udseende passer bedst muligt til sine omgivelser.  Det kan leveres i mange forskellige RAL farver, så det kan passe ind i de farvevalg, der er i bygning, logo og udtryk.

Med et balusterhegn får man sikkerhed og elegant design, der går hånd i hånd, og de solide, kraftige materialer giver en meget flot løsning. Balusterhegn har lang levetid og lave omkostninger i forhold til vedligeholdelse. Hegn med balustre ses ofte ved parker, ambassader og virksomheder med en central placering.

43 73 22 33mail@ishoj-hegn.dk
Billede af balusterhegn og port foran bygning
Billede af balusterhegn ved havneterminal

Et hegn med lang levetid

Vores balusterhegn er dekorative hegn med lang holdbarhed og et højt sikringsniveau. Mange vælger balusterhegnet for designets skyld. Det giver klart et løft til både bygninger og omgivelser, og dermed et godt førstehåndsindtryk.

Balusterhegn er udført i svejste profiler og monteres på nedstøbte stolper og med skjulte samlinger. Det opsættes med omkring 5 cm luft under hegnet, hvilket gør arealerne lette at vedligeholde.

Der findes et stort udvalg af tilhørende balusterporte og balusterlåger. Er det til et større område, benyttes der ofte en foldeport eller svæveport. Port-automatik kan også tilpasses et eksisterende sikkerhedssystem.

Balusterhegn er også kendt som elementhegn og palisadehegn.

Typer af balusterhegn

Der findes forskellige typer balusterhegn alt afhængig af formål og design.
Læs mere om de forskellige typer herunder.

Balusterhegn uden gennemgående rør (type 380)

Type 380 uden gennemgående rør

Elementhegn udføres af præfabrikerede materialer og leveres med stolper af firkantrør, samt hegnsfelter med runde balustre mellem de vandrette profiler. Felterne fastgøres med hærværkssikrede skjulte samlinger på stolperne. Fra højden 180 cm og opefter kan hegnsfelterne leveres med en hanekam på overkanten som klatresikring. Hegnet leveres som standard i galvaniseret udførsel, men kan også leveres malet i flere RAL farver (tillæg). Hegnet kan også bestilles på specialordre med reduceret afstand mellem balustre.

Anvendelsesmuligheder

Anvendes til indhegning af udendørs områder, som haveanlæg, industri, grønne områder og offentlige anlæg m.m.

Mål

Højder: 80, 100, 125, 150, 180, 200 og 250 cm

Den opgivne højde er for balusterfeltets samlede højde. Dertil skal tillægges ca. 50 mm. luft under hegnet ved opsætning (standard).

Lignende betegnelser

Balusterhegn type 380 er også kendt under betegnelsen: Elementhegn eller palisadehegn.

Balusterhegn med gennemgående rør (type 384)

Type 384 med gennemgående rør

Hegnet udføres af præfabrikerede materialer og leveres med stolper af firkantrør, samt hegnsfelter med runde gennemgående balustre mellem de vandrette profiler. Felter fastgøres med hærværkssikrede skjulte samlinger på stolperne. Hegnet leveres som standard i galvaniseret udførsel, men kan også leveres malet i flere RAL farver (tillæg). Hegnet kan også bestilles på specialordre med reduceret afstand mellem balustre.

Anvendelsesmuligheder

Anvendes til indhegning af udendørs områder, som haveanlæg, industri, grønne områder og offentlige anlæg m.m.

Mål

Højder: 80, 100, 125, 150, 180, 200 og 250 cm

Den opgivne højde er for balusterfeltets samlede højde. Dertil skal tillægges ca. 50 mm luft under hegnet ved opsætning (standard).

Lignende betegnelser

Balusterhegn type 384 er også kendt under betegnelsen: Elementhegn eller palisadehegn.

Billede af balusterhegn med port ved skole

Referencer med balusterhegn

300 meter balusterhegn ved Søndermarken

Søndermarken står smukt indhegnet med 300 meter balusterhegn. Det sikre at besøgende ikke betræder beplantning og stengærder.

Læs mere
Pullerter og hegn til krydstogtterminal

Pullerter og hegn til krydstogtterminal

I forbindelse med udførelsen af et helt nyt havneanlæg i Københavns Nordhavn, har vi leveret og monteret trådhegn, balusterhegn og pullerter.

Læs mere