Skip to main content

Rørhegn – enkelt hegn af rør

Rørhegn laves med runde rør ofte med udfyldning af pressegitter. Rørhegn anvendes blandt andet ved kældertrapper, cykelstier, parkanlæg eller skråninger. Vores rørhegn, porte og låger produceres fra opgave til opgave på eget smedeværksted. Hver opgave er unik og den måltilpassede fremstilling og retningen på hjørnesamlinger fastgøres i forbindelse med produktionen, og kan derfor ikke tilpasses ved montering.

De forskellige typer af rørhegn adskiller sig ved om der skal være integrerede stolper og skjulte samlinger i længderetningen (Type 310) eller separate stolper og hegnsrammer i sektioner (Type 312). Hånd- og knælister uden pressegitre giver en klassisk og enkel afspærring (Type 316).

43 73 22 33mail@ishoj-hegn.dk
Billede af rørhegn
Rørhegn med pressegitter

Pressegitter

Pressegitter er fremstillet af metaltråde, hvor der presses en bølge i tråden på de punkter, hvor de langsgående og tværgående tråde mødes.

Vores smedeafdeling er passioneret for hegn og særligt unikke pressegitterløsninger sammen med rørhegn. De fremstiller en løsning, der passer præcist til dit behov. Pressegitter kan anvendes til utallige formål og er i håndlavet kvalitet.

Pressegitter har egenskaber som lav vægt, stor styrke og holdbarhed kombineret med et effektivt samt dekorativt slutresultat. Benyttes blandt andet til: Trappegelænder, altanrækværk, skillevægge, rumopdeling, maskinafskærmning og adskillelse i køretøjer.

Hånd- og knælister

Afspærringer med hånd– og knælister benyttes til utallige formål. Det kan blandt andet være afspærring ved cykelstier og fortove eller mellem cykelsti og vejbaner. Hegnet bliver anvendes også ved vejkryds som påkørselsværn eller foran bygninger og ved parkeringsområder. Mulighederne er mange!

Hånd– og knælister består af to vandrette stålrør monteret i et præfabrikeret samlebeslag. Det har en samlet højde på 100 cm over terræn. Stolperne fastgøres pr. maks. 250 cm.

Både de lodrette og vandrette rør udføres af runde stålrør i Ø48 mm. Alle rør og samlebeslag leveres i galvaniseret. Afspærringen samles på stedet, når hånd- og knælisterne sættes op.

Hånd og knælister

Typer af rørhegn

Læs mere om de forskellige typer af hegn, der produceres med rørhegn. Bliv også inspireret af fotos ved de forskellige løsninger.

Klassisk rørhegn med pressegitter

Type 310 rørhegn

Hegnet er et kraftigt og solidt hegn i et meget klassisk design. Materialerne udføres af runde rør og en udfyldning af pressegitter. Stolperne er integreret i rammerne, og alle længdesamlinger er skjulte. Hegnet leveres udelukkende på mål – tilpasset til den enkelte opgave. Hegnet leveres som standard i galvaniseret udførsel, men kan også leveres malet i flere RAL farver (tillæg). Hegnet har en forventet levetid på mere end 20 år. Levetiden kan variere afhængig af ydre påvirkninger som klima m.m.

Anvendelsesmuligheder

Anvendes til indhegning af udendørs områder som park- og haveanlæg, eller som værn ved for eksempel kældertrapper og lignende.

Mål

Højder: 80, 100, 125, 150, 180, 200 og 250 cm.

Tilbehør

Påsvejste pigge på overkant af hegnet (kræver minimum hegnshøjde på 180 cm).

Lignende betegnelser

Rørhegn type 310 er også kendt under betegnelsen: Pressegitterhegn eller som værn til kældertrappe.

Traditionelt rørhegn med pressegitter

Type 312 rørhegn I sektioner

Hegnet er et meget kraftigt og solidt hegn i et klassisk design. Rørhegnet udføres med separate stolper af runde rør og rammer af runde rør med en udfyldning af pressegitter. Rammer fastgøres i påsvejste beslag. Hegnet leveres udelukkende på mål – tilpasset til den enkelte opgave. Hegnet leveres som standard i galvaniseret udførsel, men kan også leveres malet i flere RAL farver (tillæg). Hegnet har en forventet levetid på mere end 20 år. Levetiden kan variere afhængig af ydre påvirkninger som klima m.m.

Anvendelsesmuligheder

Anvendes til indhegning af udendørs områder som industri, park- og haveanlæg.

Mål

Højder: 80, 100, 125, 150, 180, 200 og 250 cm.

Tilbehør

Påsvejste pigge på overkant af hegnet (kræver minimum hegnshøjde på 180 cm).

Lignende betegnelser

Rørhegn type 312 er også kendt under betegnelsen: Pressegitterhegn.

Hånd- og knælister

Type 316 hånd- og knæliste

Afspærringer med hånd– og knælister benyttes til mange forskellige formål. To vandrette stålrør monteret i præfabrikerede samlebeslag med en samlet højde på 100 cm over terræn. Stolper fastgøres pr. 250 cm (maks.). Både lodrette og vandrette rør udføres af runde stålrør i dimensionen Ø48 mm. Alle rør og samlebeslag leveres i galvaniseret udførsel. Hele afspærringen samles på stedet.

Billede af rørhegn