Skip to main content

Panelhegn – alsidigt galvaniseret hegn

Panelhegn er et kraftigt og solidt galvaniseret hegn af svejste stålgitre og støbte stolper. Hegnet anvendes i stigende grad til mange forskellige formål og giver mulighed for enkle og kraftige aflukninger omkring udendørsområder eller indendørs i fx en lagerhal.

Vores panelhegn udføres af præfabrikerede materialer. Det leveres med stolper af firkantrør og hegnspaneler med 50×200 mm masker, som fastgøres på stolperne med specialbeslag. Har du specielle behov eller opgaver, kan vi selvfølgelig hjælpe med rådgivning og priser.

43 73 22 33[email protected]
Billede af panelhegn montoret ved bygning
Billede af fodboldbane med panelhegn

Et hegn med lang levetid

Panelhegnet er et solidt hegn og har en forventet levetid på mere end 20 år. Levetiden afhænger af ydre påvirkninger som vejrforhold og brug. Det er et stilrent hegn og dets
tætte mønster sikrer, at det er næsten umuligt at kravle over. Panelhegn bruges ofte til boldbanehegn, da det er et stærkt hegn, der kan holde til at blive brugt.

Panelhegn er også kendt under betegnelserne: Stålgitterhegn, galvaniseret hegn, sort hegn, elementhegn, industrihegn, boldhegn eller Strong Closing.

Typer af panelhegn

Der findes mange forskellige slags panelhegn, som bruges til forskellige formål.
Læs mere om de forskellige typer herunder.

Standard

Solidt hegn af stålgitre

Stålgitterhegnet – gitterhegn (panelhegn type: 702) – leveres med stolper af firkantrør og udføres med hegnspaneler som består af tre styk sammensvejste rundjern (to styk vandret, ét styk lodret). Panelerne kan leveres i to forskellige udgaver afhængig af formål – standardtypen af Ø 6/5/6 mm rundjern og den kraftige udgave af Ø 8/6/8 mm rundjern – begge har 50×200 mm masker som standard på dette stålgitterhegn. Panelerne fastgøres på stolperne med sorte plasticbeslag. Antallet af beslag til stålgitter hegn varierer, afhængigt af hegnets højde. Dette gitter hegn leveres som standard i galvaniseret udførsel, men kan leveres malet i flere RAL farver (tillæg). Fra højden 163 cm leveres paneler med 30 mm rundjernsender, som stikker op over hegnets overkant, og kan derfor bruges som klatresikring. Et stålgitterhegn har en forventet levetid på mere end 20 år. Levetiden på stålgitterhegne type 702 varierer afhængig af ydre påvirkninger som klima m.m.

Anvendelsesmuligheder

Panelhegnet anvendes til indhegning af udendørs områder omkring infrastruktur, grønne arealer, industri og institutioner m.m.

Mål

Højder: 60, 80, 100, 120, 140, 163, 183, 203, 223 og 243 cm.

Tilbehør

2 rk. pigtråd lige op på forlængede stolper (min. 180 cm højde).

Stolper på fodplader til fastboltning på f.eks. betondæk.

Lignende betegnelser

Panelhegn type 702 er også kendt under betegnelsen: Stålmåttehegn, stålgitterhegn, gitterhegn, stålgitterhegn eller industrihegn.

Boldbanehegn

Den solide løsning

Panelhegn type 703, også kaldet boldhegn eller stålmåttehegn – leveres med stolper af firkantrør og udføres med hegnspaneler som består af tre styk sammensvejste rundjern (to styk vandret, ét styk lodret). Panelerne leveres som standard af kraftige paneler i Ø 8/6/8 mm rundjern for bedre at kunne holde til belastningen ved boldspil op af hegnet. Panelerne leveres med 50×200 mm masker og fastgøres på stolperne i specialbeslag af kunststof (holder panelet adskilt fra stolpen) og udenpå liggende lodrette fladstål i hele stolpens højde.

Hegnets højder opnås ved kombination af flere standard panelhøjder over hinanden. Hegnet leveres som standard i galvaniseret udførsel, men kan leveres malet i flere RAL farver (tillægspris). Hegnet har en forventet levetid på mere end 20 år. Levetiden kan variere afhængig af ydre påvirkninger som klima m.m.

Anvendelsesmuligheder

Denne type panelhegn anvendes til indhegning af udendørs områder som boldbaner, sports arealer m.m. heraf navnet boldhegn eller højt boldhegn.

Mål

Højder: 80, 100, 120, 143, 163, 183, 203, 223, 243, 307, 407, 511 og 611 cm.

Tilbehør

Stolper på fodplader til fastboltning på f.eks. betondæk.

Lignende betegnelser

Panehegn type 703 er også kendt under betegnelsen: Stålmåttehegn, gitterhegn, stålgitterhegn eller boldhegn.

Tilskuerhegn

Når hegnet er til at læne sig opad

Tilskuerhegn type 706 er en kraftig og solid løsning baseret på panelhegn med lodrette rundjern og to styk vandrette rundjern i et sammensvejst gitter. Øverst på hegnet monteres en rund håndliste Ø48, som føres gennem stolperne. Under håndlisten monteres et hegnsfelt 200 mm lavere end hegnets højde, for at skabe afstand under håndlisten. Hegnet leveres med stolper af firkantrør, med beslag og fladjern på fronten til fastgørelse af paneler på stolperne. Leveres i galvaniseret udførsel som standard. Mod tillægspris kan hegnet leveres malet i flere standard RAL farver.

Anvendelsesmuligheder

Denne type panelhegn anvendes til indhegning af udendørs områder som boldbaner, sports arealer m.m. heraf navnet boldhegn eller højt boldhegn.

Mål

Højder: 120 cm.

Anvendelse

Anvendes til indhegning af udendørs arealer som f.eks. boldbaner.

3D panelhegn

Det lettere alternativ

Panelhegn type 708 er et kraftigt og solidt hegn med paneler af lodrette rundjern og vandrette rundjern i et sammensvejst gitter med 50×200 mm masker. Hegnet leveres med stolper af firkantrør og panelerne fastgøres på stolperne med sorte plasticbeslag.

Hegnet leveres i galvaniseret udførsel.

Anvendelsesmuligheder

Denne type panelhegn anvendes til indhegning af udendørs områder som boldbaner, sports arealer m.m. heraf navnet boldhegn eller højt boldhegn.

Mål

Højder: 123, 173 og 203 cm (+ luft i bunden).

Anvendelse

Anvendes til indhegning af udendørs arealer som industri, institutioner, eller områder hvor kravet til sikkerhed er større end normalt.

Sikringshegn

Hegn med maksimal sikkerhed

Sikringshegn type 712 er en meget solid løsning til beskyttelse og sikring af for eksempel højrisiko faciliteter og bygninger. Panelerne fremstilles af lodrette og vandrette rundjern i et sammensvejst gitter med 76,2×12,7 mm masker, hvilket gør det nærmest umuligt at klatre i. Hegnet leveres med stolper af firkantrør, og paneler fastgøres til stolperne med specielle beslag og sikringsskruer som gør det meget svært at demontere hegnet. Som standard støbes stolperne fast til frostfri dybde. Hegnet leveres som standard med prægalvaniserede og malede materialer. Hegnet kan også suppleres med 2-3 rækker pigtråd monteret over hegnet (tillægspris).

Mål

Højder: 200 – 240 cm.

Andre højder er mulige (Opgavebaserede løsninger).

Billede af panelhegn på paller.

Tilbehør til vores panelhegn

Til vores panelhegn, kan der leveres forskellige typer af tilbehør til for eksempel klatresikring eller på grund af anden montagemetode. Nedenstående viser eksempler på forskellige muligheder – Nogle kan eftermonteres, mens andre skal bestilles samtidigt med hegnet.

Referencer med panelhegn

Boldbane på taget af Byskolen

Boldbane på taget af Byskolen

Når der ikke er nogle grønne områder at spille bold på, må der tænkes alternativt. Byskolen i Silkeborg fik derfor en boldbane på taget - til stor glæde for alle eleverne.

Læs mere
Panelhegn til Psykiatrien på Frederiksberg

Panelhegn til Psykiatrien på Frederiksberg

På Psykiatrisk Center ved Frederiksberg Hospital har vi opsat panelhegn, da patienter og ansatte var generet af, at folk gik og kiggede ind ad vinduerne.

Læs mere
520 m. panelhegn langs ny jernbane

520 m. panelhegn langs ny jernbane

Langs den nye jernbane mellem København og Ringsted har Ishøj Hegn monteret 520 meter panelhegn på noget af strækningen i Greve.

Læs mere