Trådhegn

– DET TRADITIONELLE VALG

Det klassiske trådhegn er kendt under mange forskellige betegnelser – flethegn, fletvævshegn og industrihegn – og i ISHØJ HEGN kan vi levere dem alle. I menuen til venstre kan du se de forskellige standardtyper, der findes inden for trådhegn.

ISHØJ HEGN er den eneste tilbageværende virksomhed i Danmark, der står for egenproduktion af trådhegn, og vi producerer over 200 tons af det om året. Størstedelen af vores egenproduktionen finder sted i Ishøj, hvilket giver os en unik mulighed for at lave specialløsninger af alle slags. Af samme årsag tilbyder vi også rådgivning ved særlige behov.

ET ALSIDIGT HEGN TIL MANGE FORMÅL

Trådhegnet er utrolig alsidigt og kan anvendes til sikring af de fleste steder, fra børnehaver til virksomhedsanlæg. Som standard leveres vores tråd- og flethegn med stolper og stivere af profiljern (T-jern og V-jern), men andre typer af stolper kan også leveres efter ønske.

Valget af den bestemte type fletvævshegn kan variere efter opgave og behov. Mange opgaver kan løses med et standardhegn, men nogle steder er der behov for øget sikkerhed, hvor et tråd- og flethegn ikke er tilstrækkeligt. Hvis området fx er plaget af indbrud, kan en kombination af hegn og et elektrisk sikringshegn være en god løsning.

LIGNENDE BETEGNELSER FOR TRÅDHEGN

Trådhegnet er også kendt under betegnelserne: Flethegn, fletværkshegn, fletvævshegn og industrihegn.

 

Referencer med trådhegn