Skip to main content

Trådhegn – det traditionelle valg

Det klassiske trådhegn er kendt under mange forskellige betegnelser: Fletvævshegn, fletværkshegn, flethegn, trådnetshegn og industrihegn. Vores trådhegn kan leveres i aloi (alu-zinklegeret tråd) eller med farvet sinter-belægning i grå, grøn eller sort.

ISHØJ HEGN A/S er den eneste tilbageværende danske virksomhed, der har egenproduktion af trådhegn. Vi producerer over 200 tons om året. Produktionen finder sted på vores værksted i Ishøj, hvilket giver os en unik mulighed for at lave specialløsninger af alle slags.

Kontakt os endelig, hvis I ønsker rådgivning eller har nogle særlige ønsker til jeres fletvævshegn.

43 73 22 33[email protected]
Billede af trådhegn med ISHØJ HEGN logo
Værksted hvor der laves trådhegn

Et alsidigt hegn til mange formål

Trådhegnet er et alsidigt hegn og kan benyttes til sikring af mange forskellige områder. Fra virksomhedsanlæg til børnehaver, havne og boldbaner. Som standard leveres vores tråd- og fletvævshegn med stolper og stivere af profiljern (T-jern og V-jern), men andre typer af stolper kan også leveres efter ønske.

Valget af den bestemte type fletvævshegn kan variere efter behov. Mange opgaver kan løses med et standardhegn, men nogle steder er der behov for øget sikkerhed, hvor et tråd- og flethegn ikke er tilstrækkeligt. Hvis et område er plaget af indbrud, kan et elektrisk sikringshegn være en effektiv løsning.

Typer af trådhegn

Et trådhegn/fletvævshegn har styrke og lang holdbarhed. Det anvendes utallige steder og er både en enkel og praktisk løsning til større og mindre områder. De flettede masker giver et lyst og diskret udtryk. Vælger man en kraftigere trådtykkelse bliver hegnet mere modstandsdygtigt.

Læs herunder om de forskellige typer trådhegn, stolper og overliggere.

Det klassiske trådhegn

Trådhegn type 101

Til adskillelse af områder, afgrænsning af skellinjer mv. er denne type hegn monteret på utallige steder i hele landet. Trådhegn (type 101) er en af de mest benyttede hegnstyper – med en god kombination af økonomi og produktkvalitet.

Trådhegnet/fletværkshegnet er danskproduceret på vores egen fabrik I ishøj. Fletværk og tråde kan leveres i enten aloi, som er alu-zink legeret tråd eller med farvet sinter-belægning i grå, grøn eller sort. Fletværket leveres med en maskestørrelse på 50×50 mm.

Stolperne er produceret af varmgalvaniserede stålprofiler og varierer i afstand og dimensioner afhængig af hegnets højde.

Anvendelsesmuligheder

Med de forskellige højdemuligheder, kan hegnet benyttes til mange forskellige formål som institutioner, industri, boldbaner, haveanlæg og infrastruktur.

Mål

Trådhegn kan leveres i flere standardhøjder fra 80 cm og op til 600 cm.

Lignende betegnelser

Trådhegn type 101 er også kendt under betegnelsen: fletværkshegn, fletvævshegn eller børnehavehegn.

Trådhegn med overligger

Trådhegn type 102

Trådhegn/fletvævshegn leveret med stolper og overligger af galvaniseret profiljern (t-jern og v-jern). Hegnets overligger fungerer også som forstærkning af overkanten. Fletvævet kan leveres i aloi, som er alu-zink legeret tråd eller med farvet sinter-belægning i grå, grøn eller sort. med masker i størrelsen 50×50 mm. Trådhegnet har en forventet levetid på mere end 20 år. Levetiden kan variere afhængig af ydre påvirkninger som klima mv.

Anvendelsesmuligheder

Trådhegn type 102 er det klassiske trådhegn med stolper og overligger af profiljern, til indhegning af udendørs arealer som parker, institutioner og grønne områder etc.

Mål

Højder: 80, 100, 125, 150, 180, 200, 250 og 300 cm

Tilbehør

Påsvejste pigge på overkanten som klatresikring (minimum ved 180 cm højde).

Lignende betegnelser

Trådhegn type 102 er også kendt under betegnelsen: fletværkshegn, fletvævshegn eller trådhegn med overskinne.

Billede af trådhegnsmaskine

Tilbehør til trådhegn

Til mange af vores trådhegn/fletvævshegn, kan der leveres forskellige typer af tilbehør som for eksempel klatresikring eller forstærkninger. Nedenstående viser eksempler på forskellige muligheder – nogle kan eftermonteres, mens andre skal bestilles samtidig med trådhegnet.

Danmarks eneste fletværker

Mød vores fletværker Lars. Han har betjent ISHØJ HEGNs trådhegnsmaskiner i mere end 20 år. Som de eneste i Danmark, producerer vi selv vores trådhegn. Det er blevet til mange trådruller og Lars kan prale af at have hegnet Danmark ind et par gange. Han elsker arbejdet med fletvævshegn og kan ikke forestille sig at lave andet.

Læs mere om flet-Lars

Referencer med trådhegn

Sikring af Moseengens Børnehus

Sikring af Moseengens Børnehus

Til aflukning af kundens udendørs arealer, har vi i Køge leveret og monteret et trådhegn og en tilhørende låge.

Læs mere
Sikring af kritisk infrastruktur

Sikring af kritisk infrastruktur

Til en offentlig forsyningsvirksomhed har vi omkring et rensningsanlæg i Tørslev leveret og monteret et trådhegn.

Læs mere
Trådhegn til Askov Kirkegård

Trådhegn til Askov Kirkegård

I forbindelse med kundens udvidelse af en kirkegård i Vejen, har vi leveret og monteret et galvaniseret trådhegn.

Læs mere