Skip to main content

Automatik til skydeporte

Der findes forskellige automatiske systemer til skydeporte, der giver sikkerhed og bekvemmelighed. Til aktivering af en automatisk skydeport, skal der tilsluttes en form for betjeningsudstyr, som kan være alt fra en mekanisk nøgleafbryder til store avancerede adgangskontrolsystemer. Den specifikke type af motor, tandstænger og sikkerhedsudstyr, afgøres af tekniske detaljer som portens type, størrelse, vægt, placering og antal aktiveringer af skydeporten (åbn/luk) som forventes pr. døgn.

Automatiske løsninger til skydeporte er sammensat af flere komponenter, som samlet set, giver den ønskede betjening og funktion. Den vigtigste komponent er motoren, der trækker porten frem og tilbage. Derudover er der sikkerhedsudstyr som fotoceller til overvågning af portens åbning og trykfølsomme klemlister. Disse overvåger porten mens den er i bevægelse – og registrerer eventuelle forhindringer eller genstande som porten kan støde ind i undervejs.

Alle vores opgaver udføres som komplette løsninger, bestående af motor inkl. styring og de nødvendige sikkerhedsfunktioner i henhold til gældende regler.

43 73 22 33mail@ishoj-hegn.dk
Automatisk skydeport
Automatik til svingport

Automatik til svingporte og -låger

Automatiske løsninger til svingporte og -låger er en bekvem og sikker løsning. Disse er sammensat af flere komponenter, som samlet set, giver den ønskede betjening og funktion. De forskellige komponenter består typisk af to motorer (kun en til låger) til at trække portens to dele frem og tilbage. Derudover er der sikkerhedsudstyr som fotoceller til overvågning af portens åbning og trykfølsomme klemlister. Disse overvåger porten mens den er i bevægelse – og registrerer eventuelle forhindringer eller genstande som porten kan støde ind i undervejs.

Til aktivering af den automatisk svingport, skal der tilsluttes betjeningsudstyr. Det kan være alt fra en mekanisk nøgleafbryder til mere avancerede adgangskontrolsystemer. Den specifikke type af motor og sikkerhedsudstyr afgøres af tekniske detaljer som portens type, størrelse, vægt, placering og antal aktiveringer af porten (åbn/luk) som forventes pr. døgn. Ved montering af automatik begrænses åbningsvinklen på en port ramme til 90°.

Uanset type og størrelse kan du få forskellig styring og adgangskontrol af svingporte med mulighed for fjernbetjening mv. Valget afhænger af, hvornår og hvilke personer, der skal passere adgangen. Alle opgaver udføres som komplette løsninger, bestående af motor inkl. styring og de nødvendige sikkerhedsfunktioner i henhold til gældende regler.

43 73 22 33mail@ishoj-hegn.dk

Effektiv adgangskontrol

Adgangskontrol bruges til at kontrollere og systematisere, hvem der må benytte jeres porte og låger. Der kan bruges forskellige former for læsning af adgangen. Det kan være en nøglebrik, nummerpladelæser, radar etc. i stedet for nøgle Adgangskontrollens læsere bliver placeret på lågen, port, karrusel mv. Når brugeren identificerer sig, sender læseren et unikt ID videre til adgangskontrolsystemet – som herefter giver autoriserede brugere adgang.

Man kan til enhver tid se, hvem der har benyttet adgangskontrollen og på hvilket tidspunkt. Det kan også defineres hvilke tidspunkter, der er mulighed for at få adgang, således at porten ikke åbner i weekenden – heller ikke for brugere med adgang. Vi tilbyder mange forskellige former for adgangskontrol og har god erfaring i, hvad der fungerer bedst og hvor. Se mere om mulighederne under “Betjeningsudstyr” herunder. Gennem årene har vi  hjulpet mange forskellige kundesegmenter med et væld af spændende opgaver samt særlige ønsker og krav til adgangskontrol.

Lad os tage en snak om jeres sikringsbehov og mulighederne for automatisk adgangskontrol.

43 73 22 33mail@ishoj-hegn.dk
Automatisk skydeport ved ISHØJ HEGN A/S
Billede af betjeningsudstyr

Betjeningsudstyr

Betjeningsudstyr benyttes til at aktivere de automatiske løsninger ved hjælp af kodetastaturer, nøglebrikker, mobiltelefoner, nummerpladegenkendelse, vejsløjfer, radar, håndsender etc. Mange af disse produkter findes i flere variationer og de fleste typer kan kombineres til en samlet løsning.

Ofte er det praktiske detaljer som antallet af brugere, antallet af aktiveringer pr. døgn og den fysiske placering af en automatisk løsning, som har størst betydning for valget og sammensætning af betjeningsudstyret.

En mekanisk nøgleafbryder, som monteres på en port, er en af de mest enkle former for betjeningsudstyr. Trådløs adgangskontrol med registrering af brugere og tidspunkt er også meget brugt. Det kræver noget ekstra udstyr og installationsarbejde.

Kontakt os for uforpligtende sparring og vejledning.

43 73 22 33mail@ishoj-hegn.dk

Automatikpakker

Til betjening af vores automatiske løsninger, leveres disse som standard kun med nøgleafbrydere. Såfremt der er ønsker eller behov for andre muligheder til automatik, har vi sammensat forskellige tillægspakker.

Ring til os for at hør nærmere, så finder vi den rette løsning til jeres behov.

Referencer med automatik

Rød skydeport til HOFOR

Rød skydeport til HOFOR

Til en offentlig forsyningsvirksomhed, har vi leveret og monteret en automatisk skydeport. Skydeporten er malet i en flot rød farve.

Læs mere
17 meter auto. skydeport til Solrød Biogas

17 meter auto. skydeport til Solrød Biogas

17 meter lang automatisk skydeport. Skydeporten er fritsvævende og afspærrer sikkert og effektivt området.

Læs mere
12 automatiske skydeporte til Nakskov Havn

12 automatiske skydeporte til Nakskov Havn

Opsætning af 12 styk automatiske skydeporte i Nakskov og Rødby Havne. Mellem skydeportene er der monteret trådhegn.

Læs mere