Skip to main content

Manuelle og automatiske skydeporte

Skydeporte er en fælles betegnelse for porte, som ved betjening kører sidelæns. Det er oftest selvbærende konstruktioner med en kraftig bundprofil, som bærer hele portrammen uden kontakt til jorden.

En skydeport – også kaldet svæveport, er den ideelle løsning, hvis arealet foran porten er for småt til en svingport. Det kan også være et bakket terræn, der forhindrer dobbeltfløjet porte. Skydeporte kan tåle al slags vejr og årstider. Konstruktion gør skydeporten i stand til at køre over nedfaldne blade samt sne og frost.

Til opgaver med meget store skydeporte eller til skydeporte med tunge udfyldninger, kan portens egenvægt umuliggøre selvbærende løsninger. I de situationer kan det være nødvendigt, at skydeporten udføres som en bundkørende konstruktion på skinner.

43 73 22 33mail@ishoj-hegn.dk
Billede af skydeport
Skydeport

Design af skydeporte

Vi tilbyder specialdesignede skydeporte, som kan matche netop jeres ønsker og behov. Portene kan leveres i mange farver og udformninger. Det klassiske look er galvaniseret, sort eller antracit.

Standard typer af skydeport er fremstillet af aluminium eller stålprofiler. Skydeporten kan have udfyldninger af balustre, gitter eller andet. En skydeport kan leveres med hanekam på toppen, som vanskeliggør overklatring.

En skydeport er en effektiv og pladsbesparende løsning, som ofte benyttes ved industri, erhverv, parkeringsanlæg, offentlige anlæg etc.

Skydeporte kendes også under navnet svæveporte, automatiske porte, industriporte mv.

Forskellige typer af skydeporte

Se de forskellige skydeporte herunder. Kontakt os for rådgivning, opmåling og tilbud.

Automatisk svævende skydeport

Fuldautomatisk svæveport (type 572)

Skydeportene leveres som solide og stabile løsninger, til afspærring af indkørsler og andre adgangsveje. Den elektriske motor og den øvrige automatik er indbygget i portens stander, og porten fremstår derfor i et enkelt og tidløst design.

Skydeportene er opbygget af sammenboltede matslebne aluminiumsprofiler. Portens ramme er udfyldt med firkantede balustre af 30×30 mm rør. Skydeportene leveres med komplet automatik og er klar til brug efter installationen. Skydeportene er udført og CE-mærkede iht.EN13241-1, samt TÜV certificerede.

Til betjening af portene medfølger som standard en nøgleafbryder på udvendig side, og 3 stk. håndsendere 433 MHz – og i tilfælde af et strømsvigt indeholder automatikken også en batteribackup, der giver mulighed for fortsat drift (begrænset). Styringen leveres forberedt for tilslutning af andre typer af betjeningsudstyr som briklæsere, modul til telefonbetjening og adgangskontrol m.m.

Portens åbningshastighed er 0,18 meter pr. sekund.

Mål

Bredder: 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900 og 1000 cm.
Højder: 100, 125, 150, 180, 200, 225 og 250 cm.

Lignende betegnelser

Skydeport (type 572) er også kendt under betegnelsen: Svæveport, skydeport, selvbærende port, fritbærende port og automatisk port.

Manuel svævende skydeport

Manuel skydeport (type 573)

Manuelle skydeporte leveres som solide og stabile løsninger, til afspærring af indkørsler og andre adgangsveje. De skal betjenes manuelt og kan uden besvær åbnes og lukkes med håndkraft.

Vores manuelle skydeporte er opbygget af sammenboltede matslebne aluminiumsprofiler. Portens ramme er udfyldt med firkantede balustre af 30×30 mm rør. Skydeportene leveres komplette med låsekasse og er klar til brug efter installationen. Skydeportene er udført og CE-mærkede iht. EN13241-1, samt TÜV certificerede. Til cylinderlåsen medfølger en standard profilcylinder og nøgler til hver skydeport, samt et beslag til at holde porten i åben stilling.

Anvendelsesmuligheder

Anvendelse ved indhegning af industrigrunde, offentlige anlæg og andre områder hvor man ønsker at hindre adgang for uvedkommende.

Mål

Bredder: 400, 500, 600, 700, 800, 900 og 1000 cm.
Højder: 100, 125, 150, 180, 200, 225 og 250 cm.

Lignende betegnelser

Manuel skydeport type 573 er også kendt under betegnelsen: Svæveport, selvbærende port, fritbærende port og manuel port.

Kraftig aut. svævende skydeport

Automatisk svæveport med mange muligheder (type 574)

De automatiske skydeportene leveres som kraftige og stabile løsninger med mange forskellige muligheder inden for størrelser, udfyldninger og specialløsninger. Den elektriske motor og den øvrige automatik er indbygget i portens stander, og portene fremstår derfor i et enkelt design.

Skydeportene er opbygget af sammenboltede aluminiumsprofiler, og leveres som standard med malet overflade. Mod tillæg kan skydeportene leveres i flere forskellige RAL farver.

Skydeportens ramme er som standard udfyldt med firkantede balustre – men kan også leveres med andre udfyldninger, for eksempel svarende til andre typer af standard hegn eller med helt- eller delvis lukket pladebeklædning.

Skydeportene leveres med komplet automatik og er klar til brug efter installationen. Til betjening af portene medfølger som standard en nøgleafbryder på udvendig side, og 3 stk. håndsendere 433 MHz – og i tilfælde af et strømsvigt indeholder automatikken også en batteribackup, der giver mulighed for fortsat drift (begrænset). Skydeportene er udført og CE-mærkede iht. EN 13241-1.Styringen leveres forberedt for tilslutning af andre typer af betjeningsudstyr som briklæsere, modul til telefonbetjening og adgangskontrol mv.

Portens åbningshastighed er 0,18 meter pr. sekund.

Tilvalgsmuligheder

  • Flere typer af udfyldninger (både standard og special)
  • Hurtigkørende portautomatik med hastighed 0,5 m/sekund
  • Kraftigere automatik for et stort antal daglige aktiveringer
  • Ekstra fotocellesæt i portåbningen (to højder).

Mål

Bredder: 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1,000, 1.100, 1.200, 1.300, 1.400, 1.500, 1.600 og 1.700 cm.
Højder: 100, 125, 150, 180, 200, 225 og 250 cm (afhænger af bredden).

Farver

Skydeportens malede overflade udføres ved pulverlakering i flere forskellige standard RAL-farver. Andre RAL-farver kan leveres mod tillæg.

Billede af skydeport

Referencer med skydeporte

Områdesikring af Amager Ressourcecenter

På Amager Ressourcecenter har vi lavet en områdesikring med panelhegn, låge, automatisk skydeport samt rotationslåger.

Læs mere
Rød skydeport til HOFOR

Rød skydeport til HOFOR

Til en offentlig forsyningsvirksomhed, har vi leveret og monteret en automatisk skydeport. Skydeporten er malet i en flot rød farve.

Læs mere
Aut. skydeport med baluster til ejerforening

Aut. skydeport med baluster til ejerforening

Hos en ejerforening i Tisvildeleje, har vi opsat en automatisk skydeport samt låge. Begge er lavet med sortmalet baluster.

Læs mere