Bomme

STORT UDVALG AF BOMME

Bomme findes i mange forskellige udgaver – det kan være bomme, som vipper op i luften, drejer til siden eller kører sidelæns. En bom kan anvendes forskellige steder, f.eks. som stibom, eller ved indkørsel til en industri. De ses typisk også ved garageanlæg, P-pladser, P-huse og alle andre steder, hvor en vis grad af adgangskontrol ønskes.

Elementer som formål, størrelse og pladsforhold er afgørende for, hvilken type af bom der skal vælges. Der skal f.eks. tages højde for, hvor meget plads der er bag ved en skydebom, for at den skal kunne åbne korrekt, og der skal måles radius omkring stolpen på en svingbom. ISHØJ HEGN tilbyder forskellige typer af bomme, og vores eksperter hjælper gerne med at finde den helt rigtige løsning til netop dit projekt.

VI LEVERER BOMME TIL ALLE FORMÅL

Nogle typer bom er beregnet til permanent blokering for f.eks. kørende trafik, andre er velegnede til åbning med mellemrum, og andre er beregnet til daglige åbninger. Der findes bomme til en lang række forskellige formål, og ISHØJ HEGN tilbyder både manuelle og automatiske løsninger. Til opgaver hvor der er daglig trafik med jævnlige åbninger, kan de automatiske løsninger f.eks. være at foretrække frem for de manuelle.

Aflåsningen af bommene varierer fra hængelåsbeslag til indbyggede cylinderlåse. Kontakt os, hvis du er interesseret i at høre mere.