Skip to main content

Service af porte, automatik og hegn

En serviceaftale giver tryghed døgnet rundet

Hos os får du serviceaftaler til alle typer af porte, hegn, pullerter og bomanlæg. Har du skader eller fejl på din områdesikring, er vi til rådighed alle ugen syv dage døgnet rundt.

Vi bestræber vi os på at være den bedste og mest grundige områdesikringsleverandør. Det gælder også, når vi laver serviceeftersyn. Derfor tager vi os den tid, der skal til, for at sikre at jeres områdesikring og sikkerhed fungerer som den skal. Med en serviceaftale hos os, sikrer du også at alle lovpligtige eftersyn standarder overholdes.

Behovet for service og eftersyn varierer fra kunde til kunde. Derfor er det muligt at vælge mellem forskellige typer af serviceaftaler.

44 24 7 365service@ishoj-hegn.dk
Servicebil fra ISHØJ HEGN A/S

Vores serviceaftale indeholder

  • Et årligt serviceeftersyn, hvor vi udfører et omfattende servicesprogram og gennemfører det lovpligtige eftersyn
  • 24-timers tilkaldeservice, hvor I altid kan få hjælp, hvis der skulle opstå problemer
  • Landsdækkende service over hele Danmark og til brofaste øer
  • Hurtig responstid og øget tryghed og sikkerhed
  • Reduceret risiko for nedbrud eller usikre situationer
  • Garanti for at I overholder fastsatte standarder og lovkrav
  • Forlænget levetid på jeres områdesikring
  • Fast årlig betaling samt rabat på reservedele og timepriser
44 24 7 365service@ishoj-hegn.dk
Automatisk skydeport
Montører opsætter hegn

Vil du sikre dit område 24/7?

ISHØJ HEGN A/S har rødder tilbage til 1919. Vores mange års erfaring kommer vores kunder til gavn. Gennem årtier har vores serviceteknikere og hegnsmontører udført service og løbende vedligehold på alle typer af hegn og automatik f.eks. automatiske porte, låger, pullerter og bomanlæg.

Vi tilbyder service på alle de produkter vi sætter op, men kan også servicere andre produkter. Indgår du en serviceaftale med os, sørger vi for løbende vedligeholdelse og reparation. Vores serviceaftaler sikrer problemfri drift, øget sikkerhed og opfylder de lovkrav, som Maskindirektivet pålægger.

Som serviceaftalekunde får du besøg minimum én gang årligt. Her udfører vi det løbende vedligehold og efterser og kontrollerer de produkter, som indgår i din aftale. Får du imellem de årlige besøg, brug for vores hjælp til reparation eller vedligehold af de produkter, du har serviceaftale på, står vi til rådighed.

Som serviceaftalekunde hos ISHØJ HEGN A/S får du rabat på både arbejdsløn og reservedele. Vi er landsdækkende specialister i hegn, områdesikring og adgangskontrol. Alle vores servicefolk besidder en solid viden og erfaring.

Kontakt os i dag og lad os tale om hvilken serviceaftale, der dækker jeres behov.