Skip to main content

Service - særaftaler

Til jer med flere matrikler og/eller flere typer områdesikring

Har I flere sikringsløsninger og/eller flere matrikler, kan vi udarbejde en særlig serviceaftale, der dækker jeres behov og ønsker. Det kan være på både hegn og automatik, og der er også mulighed for ekstra hurtig service ved nedbrud.

De fleste tilkald sker indenfor normal arbejdstid, men har du brug for at vi kommer hurtigt, skal du have et særligt serviceabonnement. Her får I også mulighed for at ringe til vores 24-timers tilkaldeservice, hvor I altid får hjælp, hvis der skulle opstå problemer

Rettidig vedligeholdelse vil give jer en større sikkerhed og vil typisk også medføre færre reparationer i fremtiden. Men sker der en påkørsel af en port, skade på en pullert, ulovlig indtrængen gennem hegn eller andet, står vi klar til hurtig udbedring af skaden.

Vi foretager det lovpligtige eftersyn og vedligeholdelseseftersyn, der sikrer en forlænget levetid på alle typer af hegn og automatik. Vores service- og vedligeholdelsesløsninger sikrer desuden, at du altid overholder generelle forskrifter og standarder.

Ring til os og få et tilbud på serviceaftaler, der passer til jeres behov.

44 24 7 365service@ishoj-hegn.dk
Områdesikring med panelhegn