Elektrisk Sikringshegn

TIL FOREBYGGELSE OG ALARM

Til områder som kræver højere sikringsniveau, end de øvrige standardhegn kan opfylde alene, kan flere af dem suppleres med et elektrisk sikringshegn. Et elektroniske sikringshegn består typisk af 12 metaltråde med ca. 200 mm afstand til en samlet højde af 240 cm over terræn. Trådene monteres på den indvendige side af det elektronisk hegn på færdige metalskinner og isolatorer.

Alle metaltrådene tilsluttes og forbindes til en styreenhed med indbygget strømgiver. Styringen udsender med korte intervaller elektriske impulser rundt gennem hegnet og måler efterfølgende retursignalet. Hvis retursignalet ikke svarer til det afsendte signal, vil styringen afgive et alarmsignal. Ændringer af retursignalet kan skyldes overklipninger, kortslutninger eller skabelse af en jordingsforbindelse til el-trådene m.m.

Det elektriske sikringshegn afgiver derudover, så længe det er aktiveret, en spænding på 10.000V og 2,5 kJ, som vil give en smertefuld oplevelse ved berøring. Det elektriske hegn kan tilsluttes til et eksisterende alarmsystem, som derved aktiverer alarmen, så snart uvedkommende forsøger at passere hegnet.

Kontakt os venligst vedrørende yderligere oplysninger om elektriske sikringshegn.

ANVENDELSESMULIGHEDER

Et elektronisk hegn anvendes til områder som kræver højt sikringsniveau.

MÅL

240 cm højt med 12 styk el-tråde (standard).

LIGNENDE BETEGNELSER

Elektrisk sikringshegn er også kendt under betegnelserne: El-hegn, elektrisk hegn, strømhegn og sikringshegn.

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information.

TELEFON

+45 43 73 22 33

PRISFORESPØRGSEL

tilbud@ishoj-hegn.dk