Skip to main content

Rødder tilbage til 1919

For mere end 100 år siden

Det, der begyndte som Den Danske Trådvarefabrik i 1919, er i dag den eneste tilbageværende virksomhed i Danmark, der har egenproduktion af trådhegn. Vi producerer over 200 tons om året på vores adresse i Ishøj.

Ishøj Hegn er kendt for sit blå skilt på hegn og låger – det er dit kvalitetsstempel. Der findes masser af hegn, låger og porte, men vores har lang levetid og kvaliteten er i top – og produceret til danske vejrforhold i forhold til vind, regn og saltindhold.

Vores faglighed og service er vi stolte af. Gennem årtier har vi samlet masser af erfaring inden for hegn og sikkerhed. Vi sætter en ære i at rådgive dig – uanset hvilken hegn eller sikkerhedsløsning, du har i tankerne. Der findes ikke præcise tal på, hvor mange kilometer hegn, vi har sat op – men vi tør godt kalde os førende. Hos os får du en professionel samarbejdspartner, som kommer hele vejen rundt om jeres områdesikring.

Virksomhedens historie i hovedtræk

Det blå ISHØJ-skilt

De fleste kender det blå ISHØJ-skilt, som sidder på utallige hegn og porte over hele landet. Det er din garanti for høj kvalitet, god service og lang levetid.

Hos ISHØJ HEGN arbejder vi ud fra nogle fælles værdier, som vi alle står inde for og overholder.

Kunden i fokus

Vores kunder er grundlaget for vores eksistens. Vi lytter altid til vores kunder og er tilgængelige, når kunderne henvender sig. Vi tager ansvar for at identificere kundernes behov og tilbyder individuelle løsninger, der opfylder dem. Vi kommunikerer klart og i rette tid, så kunderne altid føler sig tilstrækkeligt informeret.

Høj kvalitet og faglighed

Vi ønsker, at vores brand forbindes med kvalitet og en professionel tilgang med faglighed i alt, hvad vi laver. Vi ved, hvad vi laver – og vi er stolte af det. Vi gør os herved fortjent til, at kunderne kan have tillid til os og vores løsninger.

Ordentlighed

Vi gør vores arbejde ordentligt og har styr på tingene. Vi er ordholdende og pligtopfyldende. Vi behandler andre med respekt – og som vi gerne selv vil behandles, uanset om det er en kollega, kunde eller leverandør.

Omstillingsparathed og sammenhold

Vi ønsker at udvikle os løbende både fagligt og samarbejdsmæssigt. Vi løfter i samlet flok og anstrenger os for at få alle med.

Vi sikrer mennesker og værdier!

Mission

Det gør vi gennem rådgivning, projektering, montering og servicering af individuelle kvalitetsløsninger til områdesikring af hegn, porte, låger, bomme, adgangskontrolsystemer, pullerter mv.

Vision

  • Vi vil være anerkendt som Danmarks førende, mest fleksible og kundevenlige totalleverandør.
  • Vores kunder er professionelle købere af individuelle kvalitetsløsninger til områdesikring.
  • Vi vil anses som en attraktiv arbejdsplads med fokus på medarbejderudvikling, teamwork og et sikkert arbejdsmiljø.
Billede af Henrik Rydiander, adm. direktør

Henrik Rydiander
Adm. direktør

Underskrift
Brochurer fra Ishøj Hegn A/S