Skip to main content

Rødder tilbage til 1919

For mere end 100 år siden

Det, der begyndte som Den Danske Trådvarefabrik i 1919, er i dag den eneste tilbageværende virksomhed i Danmark, der har egenproduktion af trådhegn.
Vi producerer over 200 tons om året på vores adresse i Ishøj.

ISHØJ HEGN A/S er kendt for sit blå skilt på hegn og porte. Det er dit kvalitetsstempel! Der findes utallige hegn, låger og porte, men vores produkter har lang levetid og kvaliteten er i top. De er derudover produceret til danske vejrforhold i forhold til vind, regn og saltindhold.

Vores faglighed og service, er vi stolte af. Gennem årtier har vi samlet masser af erfaring inden for hegn og områdesikring. Vi sætter en ære i at rådgive dig – uanset hvilken hegn eller sikringsløsning, du har i tankerne.

Der findes ikke præcise tal på, hvor mange kilometer hegn, vi har sat op – men vi tør godt kalde os førende. Hos os får du en professionel samarbejdspartner, som kommer hele vejen rundt om jeres behov for områdesikring.

Virksomhedens historie i hovedtræk

Det blå ISHØJ-skilt

De fleste kender det blå ISHØJ-skilt, som sidder på utallige hegn, porte og låger over hele landet. Det er din garanti for høj kvalitet, god service og lang levetid.

Hos ISHØJ HEGN A/S arbejder vi ud fra fælles værdier, som vi alle står inde for og overholder.

Kunden i fokus

Vores kunder er grundlaget for vores eksistens. Vi lytter altid til kunderne og er tilgængelige. Det er vores ansvar at identificere kundernes behov og tilbyder individuelle løsninger, der opfylder kundernes ønsker. Vi kommunikerer klart og i rette tid, så kunder altid føler sig tilstrækkeligt informeret.

Høj kvalitet og faglighed

Vi ønsker at vores brand forbindes med kvalitet og en professionel faglighed og tilgang i alt, hvad vi laver. Vi ved, hvad vi kan – og vi er stolte af det! Vi gør os fortjent til at kunderne kan have tillid til os og vores løsninger.

Ordentlighed

Vi gør vores arbejde ordentligt og har styr på tingene. Vi er ordholdende og pligtopfyldende. Vi behandler andre med respekt – og som vi gerne selv vil behandles, uanset om det er en kollega, kunde eller leverandør.

Omstillingsparathed og sammenhold

Vi ønsker at udvikle os løbende både fagligt og samarbejdsmæssigt. Sammen løfter vi i flok og anstrenger os for at få alle med.

Vi sikrer mennesker og værdier!

Mission

Gennem rådgivning, projektering, montering og servicering af individuelle kvalitetsløsninger, sikrer vi vores kunders  områdesikring af hegn, porte, låger, bomme, adgangskontrolsystemer, pullerter mv.

Vision

  • Vi vil være anerkendt som Danmarks førende, mest fleksible og kundevenlige totalleverandør.
  • Vores kunder er professionelle købere af individuelle kvalitetsløsninger til områdesikring.
  • Vi vil anses som en attraktiv arbejdsplads med fokus på medarbejderudvikling, teamwork og et sikkert arbejdsmiljø.
Brochurer fra Ishøj Hegn A/S