Automatikpakke Basis

Til betjening af vores automatiske løsninger, leveres disse som standard kun med nøgleafbrydere. Ofte er der et ønske eller behov for andre muligheder, til betjening af for eksempel en automatisk skydeport eller et bomanlæg. Derfor har vi sammensat flere tillægspakker med andre muligheder.

Basispakken består af 3 stk. håndsendere (fjernbetjeninger), en radiomodtager som tilsluttes automatikkens styring, samt en ekstern antenne for bedre rækkevidde.

Håndsenderne anvender 434 MHz teknologi, og leveres med to kanaler som giver mulighed for betjening af op til to forskellige automatiske produkter på den samme håndsender. De to automatiske produkter kan være f.eks. en port ved indkørslen og en garageport, eller én port og et modul til styring af udendørs belysning (kan kræve ekstra tilbehør). For at opnå en bedre rækkevidde tilsluttes den eksterne antenne til modtageren, og monteres udenpå f.eks. den automatiske port eller lignende. Håndsenderne har en rækkevidde på ca. 100 meter ved frit terræn (kan blive forstyrret af bygninger m.m.).

Pakken udføres inklusive montering og indkøring, og gælder for løsninger med Tousek automatik. Kontakt os for pris til andre fabrikater (evt. tillæg).

Datablad

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information.

TELEFON

+45 43 73 22 33

PRISFORESPØRGSEL

tilbud@ishoj-hegn.dk