Automatikpakke Easy Access

Easy Access er en komplet betjeningsløsning og trådløs adgangskontrol – med flere indbyggede muligheder for den daglige betjening af automatiske løsninger, som f.eks. skydeporte, bomanlæg eller rotationslåger m.m.

Som standard leveres pakken med mulighed for aktivering ved hjælp af opringninger fra en telefon, eller ved tidsstyrede åbninger. Som tilbehør kan der tilsluttes to styk kombinerede kodetastaturer og berøringsfrie læsere til adgangskort eller nøglebrikker.

Disse funktioner kan anvendes samlet eller hver for sig, da alle brugere valgfrit kan tildeles en eller flere af ovenstående muligheder for aktivering af automatikken. De enkelte brugere kan også fordeles i brugergrupper med fælles rettigheder.

Easy Access systemet består af et avanceret modul, som ved hjælp af et standard sim-kort til mobiltelefoner (medfølger) kommunikerer med den centrale styring via GPRS data (2G). Det betyder at opsætningen af modulet og dets brugere kan udføres fra hvilken som helst computer med adgang til internettet (krypteret og kræver log-in).

I menuen til brugeropsætning kan brugere oprettes og slettes, tildeles tidspunkter for hvornår de har adgang og på hvilken måde de har mulighed for at aktivere modulet (kode, telefon m.m.). I den generelle opsætningsmenu, kan der vælges faste tidspunkter for åbning og lukning, og der er mulighed for diverse alarmmeldinger for eksempel ved manglende lukning, strømsvigt m.m. på den automatiske løsning.

I menuens hændelseslog registrerer modulet forsøg på aktivering – både godkendte brugere og uautoriserede forsøg, med hhv. brugeroplysning, tidspunkt og hvordan aktiveringen er foregået.

Den centrale administration af moduler kræver et abonnement for opkobling til serveren, som også dækker drift, support og løbende opdateringer.

Datablad

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information.

TELEFON

+45 43 73 22 33

PRISFORESPØRGSEL

tilbud@ishoj-hegn.dk