Skip to main content

Sikring af ejendoms- og boligselskaber

Ejendoms- og boligselskaber bliver udfordret i forhold til ulovlig indtrængen og hærværk. Der bliver stjålet cykler og barnevogne som aldrig før. Udefrakommende benytter private gårdmiljøer og parkeringsarealer – på trods af at de ingen relation har til stederne. Det kan være nogle, der holder en impulsiv fest og/eller bruger området til toilet eller overnatningsmulighed. Der bliver også udøvet forskellige former for hærværk både på både bygninger og løsøre. Derfor er sikring i form af hegn, porte og låger blevet en nødvendighed.

Vi hjælper mange ejendomsselskaber, der udlejer boliger, erhvervslokaler eller ejendomme med at sikre deres bygninger. For nylig blev vi kontaktet af et boligselskab i Aarhus med nye etageboliger. Området var desværre voldsomt plaget af indbrud og hærværk. Vores montører fik opsat indbyggede skydeporte samt låger til gående. Valget faldt på balusterhegn, hvilket giver en elegant og sikker løsning, som har givet tryghed hos beboerne.

43 73 22 33[email protected]
Billede af indhegnet ejendom

Sikring af alt fra skrald til indkøbscentre

Butikker og centre sørger vi også for at sikre. Det kan både være med pullerter, hegn og porte. Ved vareindlevering og containerpladser er der også mange muligheder for afspærring og sikring i form af automatiske porte. Også ved personaleindgange får stadig flere tilknyttet automatisk adgangskontrol, som skaber tryghed og sikkerhed for alle.

Indhegning af containere og skraldespande er også højaktuelt, da der kommer stadig flere og forskellige containere samt krav om opstilling og tilgang. Samtidig forhindrer det uvedkommende i at få adgang til jeres containere og skraldespande, ved at få opsat hegn omkring. Det kan gøres med forskellige typer hegn og låger – alt afhængig af ønsker og formål. Sidst men ikke mindst bliver skraldeområdet pænere at se på.

Hegn
til alle formål

Porte og låger
til alle typer opgaver

Afspærring
tydelige afgrænsninger

Læs mere om vores forskellige produkter
Bomme
Pullerter
P-vagter

Låse
når adgangskontrol er nødvendig

Læs mere om vores forskellige produkter
Gå til siden for låse

Automatik
Automatisk adgangskontrol

Læs mere om vores forskellige produkter
Gå til siden for automatik

Service
vedligeholdelse og reparation

Service af vores produkter
Gå til siden for service

Rødder tilbage til 1919

De fleste kender det blå ISHØJ-skilt, som sidder på utallige hegn og porte over hele landet. Det er din garanti for høj kvalitet, god service og lang levetid. Vi arbejder konstant på at lave individuelle kvalitetsløsninger til områdesikring af hegn, porte, låger, bomme, pullerter, adgangskontrolsystemer mv.

Vi vil anerkendes som Danmarks førende, mest fleksible og kundevenlige totalleverandør på hegn- og sikringsløsninger. Vores kunder er grundlaget for vores eksistens, og alle skal være tilfredse med deres sikringsløsning. Vi gør vores arbejde ordentligt og behandler både kunder, leverandører og medarbejdere med respekt Hos Ishøj Hegn følger vi nøje udviklingen og tilpasser os efter samfundsforhold konjunkturer. Vi arbejder dagligt på at forny vores produkter samt udvikle nye produktideer og løsninger, så vi kan imødekomme alle sikringsbehov.

Om ISHØJ HEGN
Billede af montører fra ISHØJ HEGN
Billede af personer fra tilbudsafdelingen

Personlig service og god kvalitet

Kontakter du ISHØJ HEGN, taler du først med en projekt- og rådgivningsafdeling. Efter en grundig snak, sørger de for at I hurtigt får besøg af en sikringsrådgiver, hvis der er brug for det. Herefter beregnes tilbud og udkast til løsningsmodeller. De fleste opgaver er også forbi vores teknik- og produktionsafdeling, hvor der foretages finjusteringer og laves endeligt design. I montageafdelingen koordinerer de, hvornår montørerne kan komme ud til jer og opsætte hegn, porte, låger etc.

Vi er i alt omkring 60 medarbejdere, som alle er passionerede i arbejdet med sikringsløsninger. Vi dækker hele Danmark og samarbejder med alle typer kunder. Vi påtager os både de små og de helt store opgaver. Alle hos ISHØJ HEGN arbejder ud fra ét fælles værdisæt: Vi sikrer mennesker og værdier!

Kontakt os

Opgaver udført for ejendoms- og boligselskaber

Porte og låger til boligområde ved Risskov

Porte og låger til boligområde ved Risskov

Vi har leveret indbygget skydeport, låge til gående/cykler samt to gitterporte. Alt er lavet på specialmål og i en flot grå/sort RAL farve.

Læs mere