Skip to main content

Sikring af bygge- og anlæg, detail, fødevarer, lager, logistikcentre, industri, produktion, transport samt bygge og anlæg

ISHØJ HEGN tilbyder et bredt udvalgt af sikringsprodukter tilpasset alle erhvervssektorer. Produktion- og industrivirksomheder har særlig høje krav til sikkerheden. Vi tilbyder en professionel rådgivning og leverer sikringsløsninger, der sikrer jeres bygninger og områder samt holder ubudne gæster væk.

Vi leverer komplette hegnsløsninger eventuelt i en kombination med automatiske sikring af hegn og porte. Det kan være forretningskritisk, når porte står åben i længere tid og der er fri passage. Med adgangssikring kan man styre, hvem der har adgang og definere hvilke områder de har adgang til og hvornår. Det handler både om at undgå ulovlig indtrængen, hærværk og indbrud – men det drejer sig også om at sikre driften i virksomheden.

43 73 22 33[email protected]
Billede af indhegning og port til erhvervsmæssigt brug.

Sikring i byggebranchen

Der arbejdes konstant med nye projekter og renovering i byggebranchen, hvilket også giver sikkerhedsmæssige udfordringer. Bygninger og inventar skal sikres under opbygning, da disse områder ofte er udsatte for tyveri. Vigtigt er også alle byggepladserne de midlertidige bygge- og anlægsprojekter. Optimal sikring af byggepladser kan være en stor udgift eksempelvis udgiften til faststøbning af midlertidige porte. Derfor er mobilsikring til byggepladser en oplagt mulighed. Mobilhegn opstilles i løse betonklodser og kan relativ nemt flyttes eller transporteres mellem områder og byggepladser.

Også byggekontorene skal sikres mod tyveri og brand. Både for medarbejdernes sikkerhed, men også for at sikre værktøj, tegninger og data. Trådhegn er en kraftigere løsning med stolper af profiljern. Byggepladshegnet står fast placeret omkring byggepladsen i hele byggeperioden.

Hegn
til alle formål

Porte og låger
til alle typer opgaver

Afspærring
tydelige afgrænsninger

Læs mere om vores forskellige produkter
Bomme
Pullerter
P-vagter

Låse
når adgangskontrol er nødvendig

Læs mere om vores forskellige produkter
Gå til siden for låse

Automatik
Automatisk adgangskontrol

Læs mere om vores forskellige produkter
Gå til siden for automatik

Service
vedligeholdelse og reparation

Service af vores produkter
Gå til siden for service

Rødder tilbage til 1919

De fleste kender det blå ISHØJ-skilt, som sidder på utallige hegn og porte over hele landet. Det er din garanti for høj kvalitet, god service og lang levetid. Vi arbejder konstant på at lave individuelle kvalitetsløsninger til områdesikring af hegn, porte, låger, bomme, pullerter, adgangskontrolsystemer mv.

Vi vil anerkendes som Danmarks førende, mest fleksible og kundevenlige totalleverandør på hegn- og sikringsløsninger. Vores kunder er grundlaget for vores eksistens, og alle skal være tilfredse med deres sikringsløsning. Vi gør vores arbejde ordentligt og behandler både kunder, leverandører og medarbejdere med respekt Hos Ishøj Hegn følger vi nøje udviklingen og tilpasser os efter samfundsforhold konjunkturer. Vi arbejder dagligt på at forny vores produkter samt udvikle nye produktideer og løsninger, så vi kan imødekomme alle sikringsbehov.

Om ISHØJ HEGN
Billede af montører fra ISHØJ HEGN
Billede af personer fra tilbudsafdelingen

Personlig service og god kvalitet

Kontakter du ISHØJ HEGN, taler du først med en projekt- og rådgivningsafdeling. Efter en grundig snak, sørger de for at I hurtigt får besøg af en sikringsrådgiver, hvis der er brug for det. Herefter beregnes tilbud og udkast til løsningsmodeller. De fleste opgaver er også forbi vores teknik- og produktionsafdeling, hvor der foretages finjusteringer og laves endeligt design. I montageafdelingen koordinerer de, hvornår montørerne kan komme ud til jer og opsætte hegn, porte, låger etc.

Vi er i alt omkring 60 medarbejdere, som alle er passionerede i arbejdet med sikringsløsninger. Vi dækker hele Danmark og samarbejder med alle typer kunder. Vi påtager os både de små og de helt store opgaver. Alle hos ISHØJ HEGN arbejder ud fra ét fælles værdisæt: Vi sikrer mennesker og værdier!

Kontakt os

Opgaver udført for erhvervssektoren

17 meter aut. skydeport til Solrød Biogas

17 meter aut. skydeport til Solrød Biogas

Til Solrød Biogas har vi leveret og installeret en 17 m lang automatisk skydeport. Skydeporten er fritsvævende og afspærrer sikkert og effektivt området.

Læs mere
Hegn og aut. skydeport til Winthersminde

Hegn og aut. skydeport til Winthersminde

Ishøj Hegn har monteret hegn og automatisk skydeport hos logistikfirmaet DANX A/S i erhvervsområdet Winthersminde i Ishøj.

Læs mere
Hegn til Berendsen Textil Service

Hegn til Berendsen Textil Service

Til kundens afdeling i Holbæk har vi leveret og monteret et galvaniseret panelhegn og i Kolding leveret og monteret trådhegn.

Læs mere