Skip to main content

Sikring af bygge- og anlæg, logistikcentre, industri, produktion, detail, fødevarer, lager og transport

Vi tilbyder et bredt udvalgt af sikringsprodukter tilpasset erhvervssektoren, hvor der kan være brug for særlige høje krav til sikkerheden. Mange produktion- og industrivirksomheder har forskellige former for adgangskontrol, så de ved præcis hvem, der kommer ind og ud af bygninger, lagre mv.

ISHØJ HEGN leverer komplette løsninger eventuelt i en kombination med automatisk sikring af hegn og porte. Det kan blive forretningskritisk, når porte står åbne i længere tid og der er fri passage. Med korrekt adgangssikring kan man styre, hvem der har adgang samt definere hvilke områder de har adgang til og hvornår. Det vil forebygge ulovlig indtrængen, hærværk og indbrud.

Hos os får I professionel rådgivning. Vi kan levere løsninger, der sikrer jeres bygninger og områder samt holder ubudne gæster væk.

43 73 22 33mail@ishoj-hegn.dk
Billede af indhegning og port til erhvervsmæssigt brug.

Sikring i byggebranchen

Der arbejdes konstant med nye projekter og renovering i byggebranchen, hvilket også giver sikkerhedsmæssige udfordringer. Bygninger og inventar skal sikres under opbygning, da disse områder ofte er udsatte for tyveri. Optimal sikring af byggepladser kan blive en stor udgift eksempelvis ved faststøbning af midlertidige porte. Derfor er mobilsikring til byggepladser en oplagt mulighed. Mobilhegn opstilles i løse betonklodser og kan relativ nemt flyttes eller transporteres mellem områder og byggepladser.

Byggekontorene bør også sikres mod tyveri og brand. Både for medarbejdernes sikkerhed, men også for at sikre værktøj, tegninger og data. Byggepladshegn af trådhegn med stolper af profiljern er en holdbar løsning til længerevarende projekter. Denne form for byggepladshegn står fast placeret omkring pladsen i hele byggeperioden.

Hegn
til alle formål

Porte og låger
til alle typer opgaver

Afspærring
tydelige afgrænsninger

Læs mere om vores forskellige produkter
Bomme
Pullerter
P-vagter

Låse
når adgangskontrol er nødvendig

Læs mere om vores forskellige produkter
Gå til siden for låse

Automatik
Automatisk adgangskontrol

Læs mere om vores forskellige produkter
Gå til siden for automatik

Service
vedligeholdelse og reparation

Service af vores produkter
Gå til siden for service

Rødder tilbage til 1919

De fleste kender det blå ISHØJ-skilt, som sidder på utallige hegn og porte over hele landet. Det er din garanti for høj kvalitet, god service og lang levetid. Vi arbejder konstant på at lave individuelle kvalitetsløsninger til områdesikring af hegn, porte, låger, bomme, pullerter, adgangskontrolsystemer mv.

Vi vil anerkendes som Danmarks førende, mest fleksible og kundevenlige totalleverandør på hegn- og sikringsløsninger. Vores kunder er grundlaget for vores eksistens, og alle skal være tilfredse med deres sikringsløsning. Vi gør vores arbejde ordentligt og behandler både kunder, leverandører og medarbejdere med respekt Hos Ishøj Hegn følger vi nøje udviklingen og tilpasser os efter samfundsforhold konjunkturer. Vi arbejder dagligt på at forny vores produkter samt udvikle nye produktideer og løsninger, så vi kan imødekomme alle sikringsbehov.

Om ISHØJ HEGN
Billede af montører fra ISHØJ HEGN A/S
Billede af personer fra projektafdelingen i ISHØJ HEGN A/S

Personlig service og god kvalitet

Kontakter du ISHØJ HEGN, taler du først med en projekt- og rådgivningsafdeling. Efter en grundig snak, sørger de for at I hurtigt får besøg af en sikringsrådgiver, hvis der er brug for det. Herefter beregnes tilbud og udkast til løsningsmodeller. De fleste opgaver er også forbi vores teknik- og produktionsafdeling, hvor der foretages finjusteringer og laves endeligt design. I montageafdelingen koordinerer de, hvornår montørerne kan komme ud til jer og opsætte hegn, porte, låger etc.

Vi er i alt omkring 60 medarbejdere, som alle er passionerede i arbejdet med sikringsløsninger. Vi dækker hele Danmark og samarbejder med alle typer kunder. Vi påtager os både de små og de helt store opgaver. Alle hos ISHØJ HEGN arbejder ud fra ét fælles værdisæt: Vi sikrer mennesker og værdier!

Kontakt os

Opgaver udført for erhvervssektoren

Aut. bomanlæg ved byggemarked

Aut. bomanlæg ved byggemarked

Hos et stort byggemarked, har vi opsat to automatiske bomanlæg for at sikre kontrol af ind- og udkørsel til trælast og lager. Der er aflastningsholdere på de 400 cm lange bomarme.

Læs mere
Pullerter til sikring af brandvej

Pullerter til sikring af brandvej

Pullerter er en effektiv form for afspærring, der højner sikkerheden, sikrer bygninger og kan regulere trafikken. Vi har opsat en automatisk og to faste pullerter ved en brandvej.

Læs mere
Hegn og aut. skydeport til Winthersminde

Hegn og aut. skydeport til Winthersminde

Ishøj Hegn har monteret hegn og automatisk skydeport hos logistikfirmaet DANX A/S i erhvervsområdet Winthersminde i Ishøj.

Læs mere