Skip to main content

Sikring af forsyningssektoren

Alle – både virksomheder og borgere er afhængige af forsyningssektoren. Det gælder vores vand- og elværker., men også bioanlæg, der forvandler restprodukter fra industrien til grøn energi. Solcelle- og vindmølleparker sørger for at vi alle får el og varme. Samtidig nedsætter det brugen af fossil energi og erstatter det med CO2 neutral energi.

Alle disse virksomheder er udsatte for sabotage og hærværk samtidig med at der stilles store krav til konstant drift. Det stiller også krav til sikkerheden både for medarbejderne på de enkelte anlæg samt beskyttelse af de fysiske anlæg. Fysiske værn, som hegn og porte holder ubudne gæster ude. Der er utallige løsningsformer – også automatisere løsninger – alt afhængig af ønsker og beliggenhed. Med adgangskontrol kan man kontrollere, hvem der er på området.

43 73 22 33mail@ishoj-hegn.dk
Billede af indhegnet solcelleanlæg

Sikring af datacentre

Sikring af datacentre kræver ligeledes optimale sikkerhedsforanstaltninger, der sikrer at ingen kan komme ind uden kontrolleret adgang i form af perimetersikring. Højsikring af data og servere er ekstrem vigtig og noget vi alle er afhængige af. Datacentre har forskellige krav og behov til optimering af egen sikkerhed.

Hos ISHØJ HEGN A/S er vi specialister i at sikre både mennesker og værdier! Kontakt os for rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Hegn
til alle formål

Porte og låger
til alle typer opgaver

Afspærring
tydelige afgrænsninger

Læs mere om vores forskellige produkter
Bomme
Pullerter
P-vagter

Låse
når adgangskontrol er nødvendig

Læs mere om vores forskellige produkter
Gå til siden for låse

Automatik
Automatisk adgangskontrol

Læs mere om vores forskellige produkter
Gå til siden for automatik

Service
vedligeholdelse og reparation

Service af vores produkter
Gå til siden for service

Rødder tilbage til 1919

De fleste kender det blå ISHØJ-skilt, som sidder på utallige hegn og porte over hele landet. Det er din garanti for høj kvalitet, god service og lang levetid. Vi arbejder konstant på at lave individuelle kvalitetsløsninger til områdesikring af hegn, porte, låger, bomme, pullerter, adgangskontrolsystemer mv.

Vi vil anerkendes som Danmarks førende, mest fleksible og kundevenlige totalleverandør på hegn- og sikringsløsninger. Vores kunder er grundlaget for vores eksistens, og alle skal være tilfredse med deres sikringsløsning. Vi gør vores arbejde ordentligt og behandler både kunder, leverandører og medarbejdere med respekt Hos Ishøj Hegn følger vi nøje udviklingen og tilpasser os efter samfundsforhold konjunkturer. Vi arbejder dagligt på at forny vores produkter samt udvikle nye produktideer og løsninger, så vi kan imødekomme alle sikringsbehov.

Om ISHØJ HEGN
Billede af montører fra ISHØJ HEGN A/S
Billede af personer fra projektafdelingen i ISHØJ HEGN A/S

Personlig service og god kvalitet

Kontakter du ISHØJ HEGN, taler du først med en projekt- og rådgivningsafdeling. Efter en grundig snak, sørger de for at I hurtigt får besøg af en sikringsrådgiver, hvis der er brug for det. Herefter beregnes tilbud og udkast til løsningsmodeller. De fleste opgaver er også forbi vores teknik- og produktionsafdeling, hvor der foretages finjusteringer og laves endeligt design. I montageafdelingen koordinerer de, hvornår montørerne kan komme ud til jer og opsætte hegn, porte, låger etc.

Vi er i alt omkring 60 medarbejdere, som alle er passionerede i arbejdet med sikringsløsninger. Vi dækker hele Danmark og samarbejder med alle typer kunder. Vi påtager os både de små og de helt store opgaver. Alle hos ISHØJ HEGN arbejder ud fra ét fælles værdisæt: Vi sikrer mennesker og værdier!

Kontakt os

Opgaver udført for forsyningssektoren

Områdesikring af Amager Ressourcecenter

På Amager Ressourcecenter har vi lavet en områdesikring med panelhegn, låge, automatisk skydeport samt rotationslåger.

Læs mere
Rød skydeport til HOFOR

Rød skydeport til HOFOR

Til en offentlig forsyningsvirksomhed, har vi leveret og monteret en automatisk skydeport. Skydeporten er malet i en flot rød farve.

Læs mere
17 meter auto. skydeport til Solrød Biogas

17 meter auto. skydeport til Solrød Biogas

17 meter lang automatisk skydeport. Skydeporten er fritsvævende og afspærrer sikkert og effektivt området.

Læs mere