Skip to main content

Byggepladshegn – midlertidig afspærring

Valget af hegnstype varierer efter opgave og behov. Hvis indhegningen kun skal bruges i en kortere periode på f.eks. en byggeplads eller til et byggeprojekt, bruges oftest byggepladshegn. 

Byggepladshegn kaldes også mobilhegn, fordi det er nemt og mobilt at rykke rund på. Det opstilles i løse betonklodser og kan nemt flyttes eller transporteres mellem byggepladser, hvor indhegningen ikke skal stå i længere perioder. Mobilhegn bruges også til koncerter, events, sportsarrangementer, juletræs- og fyrværkerisalg og meget andet.

Mobilhegn benyttes også af gartnere, tømrere eller entreprenører, som har brug for en midlertidig indhegning af forskellige projekter. Mobilhegn kan også benyttes, hvis der skal lukkes af for en sti eller vej i en periode.

Hegnet sikrer også mod uvedkommende, tyveri og hærværk. Mobilhegn er nemt at flytte rundt med og det kræver et minimum af arbejde og værktøj at stille hegnet op.

43 73 22 33mail@ishoj-hegn.dk
Billede af mobilt hegn til byggeplads og hurtig områdeafspærring
Billede af byggepladshegn

Sikring af pladser og byggeområder

Det er vigtigt at opsætte byggepladshegn, når man laver udgravninger, bygger og benytter entreprenørmateriel. Hegnet er med til at markere, at det er et byggeområde og uvedkommende ikke skal gå ind.

Standardhøjden på et byggepladshegn er 2 meter. Er det ikke tilstrækkeligt, findes der andre løsninger. Alternativ kan der vælges et trådhegn med stolper af profiljern (T-jern og V-jern). Hegnet er kraftigere og placeres omkring byggepladsen i hele byggeperioden.

Trådhegn er også en mulighed ved byggepladser og andet. Det er lavet som almindeligt trådhegn, men med en tyndere tråd, længere afstand mellem stolperne samt en mere enkel fastgørelse med kun to rækker af strammetråd.

Denne form for trådhegn, bruges ofte ved projekter, der varer mellem 1-10 år, men kræver mere sikkerhed end et mobilhegn. Det benyttes ofte ved byggepladser af nybyggeri  og lignende,

Typer af byggepladshegn

Hvilken type hegn, der skal benyttes ved midlertidige projekter, afhænge af den enkelte situation og i hvor lang en periode hegnet skal bruges. Læs mere om mulighederne herunder.

Flytbar og midlertidig afspærring

Mobilhegn type 170

Mobilhegn er et flytbare hegn, der består af standard hegnselementer, som enkelt og nemt kan monteres i de tilhørende klodser. Elementerne er udført af runde rør, og udfyldt med et stormasket svejst net. Samlebeslag mv. kan også leveres som tilbehør.

Et mobilhegn er en praktisk løsning til tidsbegrænset indhegning, som eksempelvis byggepladser, koncerter og lignende. Fordelen ved mobilhegnet er at det er nemt og hurtigt at opsætte og senere at fjerne igen.

Har du brug for mere information om vores mobil hegn, er du meget velkommen til at kontakte os.

Mål

350×200 cm (BxH)

Lignende betegnelser

Mobilhegn type 170 er også kendt under betegnelsen: Byggepladshegn, byggepladsrammer og midlertidigt hegn.

Trådhegn til længerevarende projekter

Trådhegn type 123

Hegnet er baseret på et traditionelt trådhegn – udformet med stolper af varmgalvaniserede stålprofiler og fletværk med maskestørrelse 50 x 50 mm af galvaniseret tråd. For at reducere omkostningerne i  forhold til det traditionelle trådhegn, er afstanden mellem stolperne øget med en meter til 400 cm, og fletværket fastgøres kun på to rækker af strammetråd (top og bund). Selve fletværket er fremstillet af en 2 mm tyndere tråd.

Anvendelsesmuligheder

Anvendes til midlertidig indhegning af områder som byggepladser og lignende, hvor hegnet kun skal bruges i en periode på 1-10 år.

Mål

Højder: 180 cm.

Tilbehør

2 rk. pigtråd lige op på forlængede stolper.

Lignende betegnelser

Trådhegn type 123 er også kendt under betegnelsen: Fletværkshegn, fletvævshegn, byggepladshegn og midlertidigt hegn.

Billede af byggepladshegn