Skip to main content

Sikringsløsninger for kommuner og offentlige institutioner

ISHØJ HEGN tilbyder holdbare løsninger, så I kan få sikret jeres kommune i forhold til byrumssikring, anlæg, institutioner, grønne områder etc. Hos os er rådgivning og kvalitet i top – og vi har mange års erfaring. Det gælder både standardløsninger af trådhegn og panelhegn eller specialtilpassede løsninger fra vores eget smedeværksted. Alle arbejder vi ud fra en professionel tilgang og med stor faglighed og stolthed i alt, hvad vi laver. Det vigtigste for os, er at I får en løsning, der dækker jeres behov og ønsker.

Vi sikrer mennesker og værdier!

Kontakt os for rådgivning og tilbud.

43 73 22 33[email protected]
Billede af indhegning ved børnehave

En sikker by for alle

I samarbejde med os, får I optimal sikring af jeres alle borgere i institutioner, skoler og på plejehjem. Vi tilbyder også en samlet aftale på vedligeholdelse og inspektion af alle hegn og låger. Dermed er I garanteret en overholdelse af Sikkerhedsstyrelsens EN 1176 standard.

ISHØJ HEGN A/S er jeres samarbejdspartner, hvad enten det drejer sig om støjhegn eller solide hegn til boldbaner – som kan tåle aktive børn, hårde bolde samt vind og vejr. Miljøstationer, varmeanlæg og genindvindingsanlæg kan vi også  sikre og afspærre. Er der behov for pullerter eller bomme til sikring af stier, sørger vi for en holdbar og funktionel løsning. Vi anbefaler at I tager os med ind i projektfasen, da vores erfaring kan bruges når ideen er på tegnebrættet. Det kan spare tid og omkostninger i den sidste ende.

Hegn
til alle formål

Porte og låger
til alle typer opgaver

Afspærring
tydelige afgrænsninger

Læs mere om vores forskellige produkter
Bomme
Pullerter
P-vagter

Låse
når adgangskontrol er nødvendig

Læs mere om vores forskellige produkter
Gå til siden for låse

Automatik
Automatisk adgangskontrol

Læs mere om vores forskellige produkter
Gå til siden for automatik

Service
vedligeholdelse og reparation

Service af vores produkter
Gå til siden for service

Rødder tilbage til 1919

De fleste kender det blå ISHØJ-skilt, som sidder på utallige hegn og porte i hele Danmark. Det er din garanti for høj kvalitet, god service og lang levetid. Vores mission er at lave individuelle kvalitetsløsninger til områdesikring af hegn, porte, låger, bomme, pullerter, adgangssystemer mv.

Vi vil anerkendes som Danmarks førende, mest fleksible og kundevenlige totalleverandør af hegn- og sikringsløsninger. Vores kunder er grundlaget for vores eksistens, og alle skal være tilfredse med deres sikringsløsning. Vi gør vores arbejde ordentligt og behandler både kunder, leverandører og medarbejdere med respekt Hos Ishøj Hegn følger vi nøje udviklingen og tilpasser os efter samfundsforhold konjunkturer. Vi arbejder dagligt på at forny vores produkter samt udvikle nye produktideer og løsninger, så vi kan imødekomme alle sikringsbehov.

Om ISHØJ HEGN
Billede af montører fra ISHØJ HEGN
Billede af personer fra tilbudsafdelingen

Personlig service og god kvalitet

Kontakter du ISHØJ HEGN, taler du først med en projekt- og rådgivningsafdeling. Efter en grundig snak, sørger de for at I hurtigt får besøg af en sikringsrådgiver, hvis der er brug for det. Herefter beregnes tilbud og udkast til løsningsmodeller. De fleste opgaver er også forbi vores teknik- og produktionsafdeling, hvor der foretages finjusteringer og laves endeligt design. I montageafdelingen koordinerer de, hvornår montørerne kan komme ud til jer og opsætte hegn, porte, låger etc.

Vi er i alt omkring 60 medarbejdere, som alle er passionerede i arbejdet med sikringsløsninger. Vi dækker hele Danmark og samarbejder med alle typer kunder. Vi påtager os både de små og de helt store opgaver. Alle hos ISHØJ HEGN arbejder ud fra ét fælles værdisæt: Vi sikrer mennesker og værdier!

Kontakt os

Opgaver udført for kommuner

Områdesikring af Amager Ressourcecenter

På Amager Ressourcecenter har vi lavet områdesikring med panelhegn, låge, automatisk skydeport samt rotationslåge.

Læs mere

300 meter balusterhegn i Søndermarken

Søndermarken står smukt indhegnet med 300 meter balusterhegn. Det sikre at besøgende ikke betræder beplantning og stengærder.

Læs mere
Panelhegn til Karens Minde Aksen i Sydhavnen

Panelhegn til Karens Minde Aksen i Sydhavnen

Karens Minde Aksen er blevet et skønt og levende byrum for borgere og besøgende. Vi har sikret legeplads, boldbane og hundegårde med sort panelhegn.

Læs mere