Tilbehør porte & låger

Til de fleste af vore porte og låger kan der leveres forskellige typer af tilbehør som for eksempel klatresikring, børnesikring, låsekasse til port m.m.

Nedenstående viser eksempler på ekstra tilbehør som kan leveres til vores porte og låger.

SKINNE

Skinner for hegnstilslutning monteres på siden af port- og lågestolper. Anvendes for tilslutning af tilstødende hegn. Længde og huller i skinnen varierer afhængig af den tilstødende type af hegn.

 

OVERFALD

Overfald til porte og låger fastboltes på overkanten af rammen. Anvendes normalt sammen med standard låsekasse for dobbeltfunktion ved åbning af låge. Leveres i forskellige standarddimensioner svarende til vore rammer, og kan være retningsbestemte pga. lågens åbningsretning. Bør ikke monteres på produkter højder over 150 cm, pga. samlet højde ved betjening.

 

HANEKAM

Påsvejst hanekam på overkant af rammer til porte og låger som klatresikring. Udført af stålplade med udstanset bølgeskær. Kræver produkthøjde på minimum 180 cm.

 

FJEDERRIGLE

Rustfri fjederrigle til porte og låger fastboltes på overkanten af rammen. Anvendes normalt sammen med standard låsekasse for dobbeltfunktion ved åbning af låge. Bør ikke monteres på produkter højder over 180 cm, pga. samlet højde ved betjening.

 

KUGLEGREB

Locinox kuglegreb til standard låsekasse. Anvendes på låse hvor der ønskes en smækfunktion eller til porte/ låger, hvor åbning ønskes gjort sværere for f.eks. børn. Kan eftermonteres på de fleste standard Locinox låsekasser.

 

PIGGE

Påsvejste pigge på overkant af rammer til porte og låger. Udført af rundstål Ø10×55 mm som svejses på pr. 60 mm c/c. Kræver produkthøjde på minimum 180 cm.

 

DØRLUKKER

Justerbar Locinox dørlukker til montering på port- eller lågestolpe. Anvendes hvor der ønskes automatisk (mekanisk) lukning af porten eller lågen. Kan ikke anvendes på rammer bredere end 150 cm.

Datablad

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information.

TELEFON

+45 43 73 22 33

PRISFORESPØRGSEL

tilbud@ishoj-hegn.dk