1919 er året, hvor det hele begyndte

ISHØJ HEGN’s historie går nemlig mere en 100 år tilbage

Det, der begyndte som Den Danske Trådvarefabrik i 1919, er i dag den eneste tilbageværende virksomhed i Danmark, der har egenproduktion af trådhegn og producerer over 200 tons om året.

Vi springer ikke over, hvor hegnet er lavest.

Et udsagn, der forpligter, men også et udsagn, der i sig selv sætter en overordnet ramme for, hvad du kan forvente dig af ISHØJ HEGN – som kunde, som medarbejder, som samarbejdspartner og som samfund.

Det blå ISHØJ-skilt, som sidder på utallige hegn og porte over hele landet, er din garanti for høj kvalitet, god service og lang levetid.

Vi arbejder dagligt på at forny produkter og realisere produktideer, derfor er det noget, vi lægger vægt på og er meget vigtigt for os som virksomhed. Vi er i dag over 57 medarbejdere, som alle er passionerede og centrale i dette arbejde.

Til dagligt arbejder vi ud fra ét fælles værdisæt. Vi udviser omtanke. Vi er nærværende, engagerede og tilgængelige for kunderne. Og så kan vi virkelig godt lide god humor og ordentlighed.

VI ER SYMBOLET PÅ SIKKERHED

ISHØJ® er virksomhedens logo og er registreret som vores varemærke. Det blå ISHØJ-skilt, som sidder på utallige hegn og porte over hele landet, er din garanti for høj kvalitet, god service og lang levetid. ISHØJ HEGN tilbyder en lang række produkter indenfor hegn, områdesikring og adgangskontrol. Vi er specialister i at lave individuelt tilpassede løsninger til et bredt kundesegment – lige fra private hjem til komplekse erhvervsløsninger.

Højeste kreditværdighed

Du får en leverandør med styr på økonomien. For vi går ikke på kompromis med kvaliteten

I 2022 har vi fået tildelt kreditvurderingen AA (Dobbelt-A), der står for høj kreditværdighed. For at opnå AA, skal der være tale om en virksomhed med god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

Denne kreditrating er et kvalitetsstempel, som understreger, at ISHØJ HEGN A/S er din troværdige samarbejdspartner og som du med sindsro kan handle med.

VORES PROJEKTER

ISHØJ HEGN har i februar 2017 etableret to automatiske pullerter og fire faste pullert i Marmorbyen, der er Nordhavns første eksklusive lejeboligområde med udsigt til Øresund og Sverige.

Pullerterne skal sikre, at en brandvej på 11,1 meter bliver afspærret for trafik. Arbejdet med pullerterne ved nybyggeriet i Marmorbyen er sammenlagt udført på blot en uge for entreprenørvirksomheden Brdr. K. Hansen.

LØBENDE VEDLIGEHOLDELSE AF DINE AUTOMATISKE LØSNINGER

På lige fod med meget andet udendørs inventar, kan automatiske løsninger også have behov for et eftersyn. Dette er selvfølgelig for også, at kontrollere at sikkerhedsudstyret virker efter hensigten.

En serviceaftale på automatik fungerer ligesom ethvert andet abonnement. Det er enkelt og bekvemt. Vi kommer til dig.