Balusterhegn omkring Søndermarken

For cirka 10 år siden indledte vi et samarbejde med Slots- og Kulturstyrelsen omkring Søndermarken i København. De oplevede at mange besøgende, ikke benyttede de officielle indgange, men gik indover parkens beplantning og stengærder.

Når parkens gæster bruger de reglementerede indgange, ser de også informationen om det område de besøger og dets lange historie.

Vi er nu i mål med indhegning omkring hele parken fra Valby til Frederiksberg. De cirka 300 meter balusterhegn er specialmalet i en grøn nuance, der står flot til naturen og området.

Balusterhegnet er et dekorativt hegn med lang holdbarhed og et højt sikringsniveau. Mange vælger balusterhegnet for designet, da det giver et stilrent og positivt førstehåndsindtryk. Hegnet udføres i svejste profiler og monteres på nedstøbte stolper med skjulte samlinger. Det opsættes med omkring 5 cm luft under hegnet, hvilket gør arealerne lette at vedligeholde.

Søndermarken er en park på Frederiksberg syd for Roskildevej og Frederiksberg Have. . Den blev anlagt i tilslutning til Frederiksberg Slot i 1730’erne. Under springvandet ligger vandreservoiret Cisternerne. I 1820 blev der givet lejlighedsvis adgang for standspersoner, men fra 1852 blev der givet fri adgang om dagen.

Kundeudtalelse

Se vores video, hvor slotsgartner, Lars L. Friis uddyber samarbejdet med ISHØJ HEGN A/S.