Børnehuset Svanen har fået områdesikring i form af trådhegn, låger og en port

I vores moderne samfund, hvor vores børn tilbringer en stor del af deres tid i institution og skoler, er sikkerhed og tryghed af stor betydning.

I Gladsaxe Kommune er alle nye børnehuse svanemærkede byggerier, hvilket betyder at alle dele af processen og materiale, er bygget med fokus på bæredygtighed, miljø og et godt indeklima. Med Børnehuset Svanen er kommunen gået skridtet videre ved også at bygge cirkulært. Byggematerialerne er blandt andet genanvendt fra den tidligere Gladsaxe Skole, som blev revet ned i 2020, og den cirkulære tilgang har betydet at affaldsmængden er faldet og CO2-regnskabet markant forbedret.

ISHØJ HEGN A/S blev inddraget i projektet for at områdesikre hele udeområdet af børnehuset. Vi har opsat trådhegn (type 101) i en højde på 150 cm på hele området i aloi (alu-zinklegeret tråd). Skråstiverne i hjørnerne er monteret på ydersiden af hegnet for ekstra sikkerhed.

Det er et let og holdbart hegn, der giver børnene mulighed for at udforske verden omkring dem, da hegnets masker giver børnene udsyn – samtidig med at det forhindrer dem i at komme i fare eller forlade området uden opsyn.

Lågerne med panelhegn (type 650) har fjederriglebeslag på overkanten. Det sikrer en effektiv lukning og er en god børnesikring. Det samme gælder for porten (type 651).

Den nybyggede og bæredygtige institution har nogle fantastiske rum og løsninger. Kommunen er meget stolte af projektet – vi er stolte over at levere områdesikring til glæde for både børn og voksne.