Karens Minde Aksen i Sydhavnen

Går man en tur ned ad Sjælør Boulevard i den gamle del af Sydhavnen, møder man et nyanlagt grønt byrum. Parkområdet er opbygget med nye faste kanter og lave volde for at skabe kapacitet til at tilbageholde op til 15.000 kubikmeter skybrudsregn.

ISHØJ HEGN A/S har i samarbejde med Ebbe Dalsgaard A/S fået til opgave at indhegne områdets legeplads, boldbane og hundegårde med sort panelhegn.

Den runde boldbane er opbygget på en mur, hvor der opsat 467 cm høje paneler med integreret fodboldmål og basketballkurve. Der er til sidst monteret sort nylon net-tag med 100 x 100 mm masker, så der ikke slipper bolde ud. Den store legeplads på begge sider af boldbanen er indrammet med panelhegn i 120 cm.

Krydser man Mozartsvej og går over i den anden af parken, er det lavet to sammenhængende løbegårde for hunde. Også her er der anvendt sort panelhegn, så de firbenede kan lege uden snor.

Der er opsat både gitterporte og gitterlåger afhængig af anvendelsen i de forskellige områder.

Se med på stemningsbilleder fra Karens Minde ved Sjælør Boulevard. Det er blevet et skønt og levende byrum for borgere og besøgende.