Panelhegn til Psykiatrien på Frederiksberg

På Psykiatrisk Center ved Frederiksberg Hospital var patienter og ansatte generet af, at folk gik og kiggede ind ad deres vinduer. De oplevede også flere episoder, hvor udefrakommende bankede på ruderne, hvilket skabte uro for patienterne.

Hospitalet ligger på et offentligt område og denne del af afdelingen har ikke tidligere været indhegnet, da afdelingen er sikret indefra. Man ønskede ikke et hegn, der skulle syne voldsomt for patienterne, men det skulle afskærme for uvedkommende.

Vi fik til opgave at opsætte et pænt og sikkert hegn. Valget faldt på et panelhegn (type 702) i 183 cm højde. De mange gitterlåger (type 650) i størrelserne 100×180 cm, 125×180 cm og 200×180 cm. Alle elementerne er malet i en pæn grå farve, RAL 7016, der matcher natur og bygninger. Da det er et naturområde, skulle der tages højde for træer, rødder og buske. Nogle steder er der derfor reduceret stolpeafstand.

Vores montører stod også for reetablering af opgravet belægning, og ved afslutningen af den udførte opgave, håndterede vi også overskydende materialer som fliser, sten, jord og asfalt.