Sikring af brandvej med én automatisk og to stationære pullerter

Frihedens Idrætscenter ligger på et stort område, hvor der går en brandvej igennem. Her er gennemkørsel kun er tilladt for udrykningskøretøjer og renovationsbiler. Derfor har de fået opsat to faste pullerter (type 531) og en automatisk pullert (type 532).

Den automatiske pullert er en fuldautomatisk hydraulisk drevet pullert. Pullerten har en diameter på 275 mm. Højden på pullerten er 600 mm, men 800 mm over terræn i hævet position er også muligt. Pullerten leveres med overflade af korrosionsbeskyttelse og pulverlakeret stål i sortgrå (RAL 7021).

Det tager ca. 5 sekunder at hæve pullerten og den kan sænkes igen på ca. 2 sekunder. Ved sænkning køres pullerten helt ned i plan med terræn. Automatikpakken sikrer at pullerten kan betjenes via mobiltelefon eller fjernbetjening. Der er også mulighed for tidsstyret automatisk, men den funktion er ikke aktuel i deres tilfælde.

De to faste pullerter har en diameter på 200 mm og er også 600 mm over terræn. De er ligeledes korrosionsbeskyttet og i pulverlakeret stål i sortgrå (RAL 7021). Faste pullerter kan benyttes både som supplement til de tilsvarende automatiske pullerter eller som et fritstående, hvor kørebaner og lignende skal være fast afspærret uden passagemulighed.

Alle tre pullerter har rødt LED bånd med advarselslys, og den automatiske pullert har indbygget varmeelement og akustisk advarselstone ved aktivering.

Der er opsat nøglekontakt for brandvæsenet, så de selv kan nedsænke den automatiske pullert, hvis de skal hurtigt igennem samt en anden nøglekontakt til renovation.

Pullerter er en effektiv og enkel form for afspærring. De højner sikkerheden, regulerer trafikken og sikrer bygninger. I vores sortiment af pullerter findes både stationære, halvautomatiske, automatiske og aftagelige pullerter samt pullerter med kæde. Hver især udmærker de sig inden for forskellige behov for sikring og trafikregulering.

ISHØJ HEGN A/S har mange års erfaring med opsætning af pullerter og vores sortiment er under konstant udvikling. Kontakt os og få yderligere information om sikkerhed og sikring med pullerter.