Områdesikring af Amager Ressourcecenter

Amager Bakke står som et vartegn i hovedstaden. På toppen af energianlægget kan man få et kig til Danmarks største skibakke og besøge tagparken, der har en unik udsigt udover København og Refshaleøen. Under skibakken omdanner energianlægget både rest- og erhvervsaffald – som ikke kan genanvendes eller specialbehandles – til fjernvarme og strøm.

Det er et offentligt område med mange besøgende, og ARC havde brug for en sikker indhegning af bagindgangen ved den store kundeparkeringsplads. Uvedkommende må ikke få adgang til den del af bygningen, da der kører mange lastbiler. Det er ikke et sikkert sted at opholde sig, hvis man ikke er instrueret i forholdene.

Amager Ressourcecenters Faility Management kontaktede ISHØJ HEGN A/S og lavede en aftale om at få opsat panelhegn, låge og automatisk port. Der kom også en rotationslåge (karrusel), som håndværkere og ansatte kan benytte for at komme ind på produktionsområdet. Resultatet blev som ønsket, og ARC har fået områdesikring, der overholder alle sikkerhedskrav.

Vi har tidligere løst andre opgaver for ARC, og har blandt andet opsat panelhegn langs hele bygningen ved Vindmøllevej. Det er området, hvor skibakken ender og her har vi også opsat en stor port, der er åben når skibakken er i brug.

Lige ved siden af kan man få et sus i maven af den 85 meter høje klatrevæg. For at sikre at folk ikke kan komme ind til klatrevæggen uden adgang, har vi sikret adgangen med en rotationslåge (karrusel).

Vi har et rigtig godt samarbejde med medarbejderne på Amager Ressourcecenter. Det er en stor fordel at vi kender området og bygningen, så vi kan bidrage med korrekte og sikre løsninger.

Kundeudtalelse

Se vores video, hvor Facility Manager, Henrik Blaabjerg og Teamkoordinator, Thomas Sørensen uddyber samarbejdet med ISHØJ HEGN A/S.