Skip to main content

Sikring af hospitaler, psykiatri og sikrede institutioner

Danmark er opdelt i fem regioner. Region Hovedstaden, Region Midtjylland, Region Nordjylland, Region Syddanmark og Region Sjælland.

Regionerne har blandt andet ansvaret for vores sygehusvæsen, herunder sygehuse, psykiatri, læger og speciallæger. Derudover står de for drift af en række institutioner for udsatte grupper samt personer med særlige behov på social- og specialundervisningsområdet.

Sårbare og syge mennesker skal der passes ekstra godt på. Derfor skal sikkerheden på hospitaler, psykiatri, bosteder og institutioner være ekstra høj både for patienter og ansatte – og i forhold til besøgende og udefrakommende. Vi har stor erfaring i at sikre disse særlige områder.

Også når det gælder sikrede institutioner med særlige kriminelle, er det regionerne der står for driften. Regionerne driver i dag 7 ud af i alt 8 sikrede institutioner for kriminelle børn og unge. De sikrede institutioner adskiller sig fra andre sociale døgninstitutioner ved, at yderdøre og vinduer altid er aflåst og institutionens område er indhegnet, så man ikke kan forlade området.

Det er sårbare områder, men med stort fokus på sikkerhed. Vi stiller vores erfaring til rådighed inden for sikringshegn og tilbyder gerne et uforpligtende tilbud.

43 73 22 33mail@ishoj-hegn.dk
Billede af indhegnet hospital med panelhegn

Sikring af Psykiatrisk Center

På Psykiatrisk Center på Frederiksberg var patienter og ansatte generet af udefrakommende gik og kiggede ind ad vinduerne. Der var også tilfælde, hvor nogle bankede på ruderne, hvilket skabte uro for patienterne. Hospitalet ligger på et offentligt område og denne del af afdelingen har ikke tidligere været indhegnet, da afdelingen er sikret indefra.

Vi fik til opgave at opsætte et pænt og sikkert hegn. Valget faldt på et panelhegn med gitterlåger placeret forskellige steder. Alt udført i en pæn grå farve, der matcher bygningerne. Der skulle tages hensyn til natur og træer, og nogle steder måtte vi ændre stolpeafstanden, så der var plads til rødder og træer. Vi sørgede for reetablering af området og håndterede overskydende materialer som jord, sten og belægninger omkring de gravede huller.

Hegn
til alle formål

Porte og låger
til alle typer opgaver

Afspærring
tydelige afgrænsninger

Læs mere om vores forskellige produkter
Bomme
Pullerter
P-vagter

Låse
når adgangskontrol er nødvendig

Læs mere om vores forskellige produkter
Gå til siden for låse

Automatik
Automatisk adgangskontrol

Læs mere om vores forskellige produkter
Gå til siden for automatik

Service
vedligeholdelse og reparation

Service af vores produkter
Gå til siden for service

Rødder tilbage til 1919

De fleste kender det blå ISHØJ-skilt, som sidder på utallige hegn og porte over hele landet. Det er din garanti for høj kvalitet, god service og lang levetid. Vi arbejder konstant på at lave individuelle kvalitetsløsninger til områdesikring af hegn, porte, låger, bomme, pullerter, adgangskontrolsystemer mv.

Vi vil anerkendes som Danmarks førende, mest fleksible og kundevenlige totalleverandør på hegn- og sikringsløsninger. Vores kunder er grundlaget for vores eksistens, og alle skal være tilfredse med deres sikringsløsning. Vi gør vores arbejde ordentligt og behandler både kunder, leverandører og medarbejdere med respekt Hos Ishøj Hegn følger vi nøje udviklingen og tilpasser os efter samfundsforhold konjunkturer. Vi arbejder dagligt på at forny vores produkter samt udvikle nye produktideer og løsninger, så vi kan imødekomme alle sikringsbehov.

Om ISHØJ HEGN
Billede af montører fra ISHØJ HEGN A/S
Billede af personer fra projektafdelingen i ISHØJ HEGN A/S

Personlig service og god kvalitet

Kontakter du ISHØJ HEGN, taler du først med en projekt- og rådgivningsafdeling. Efter en grundig snak, sørger de for at I hurtigt får besøg af en sikringsrådgiver, hvis der er brug for det. Herefter beregnes tilbud og udkast til løsningsmodeller. De fleste opgaver er også forbi vores teknik- og produktionsafdeling, hvor der foretages finjusteringer og laves endeligt design. I montageafdelingen koordinerer de, hvornår montørerne kan komme ud til jer og opsætte hegn, porte, låger etc.

Vi er i alt omkring 60 medarbejdere, som alle er passionerede i arbejdet med sikringsløsninger. Vi dækker hele Danmark og samarbejder med alle typer kunder. Vi påtager os både de små og de helt store opgaver. Alle hos ISHØJ HEGN arbejder ud fra ét fælles værdisæt: Vi sikrer mennesker og værdier!

Kontakt os

Opgaver udført for regioner

Panelhegn til Psykiatrien på Frederiksberg

Panelhegn til Psykiatrien på Frederiksberg

På Psykiatrisk Center har vi opsat panelhegn, da patienter og ansatte var generet af, at folk kiggede ind ad vinduerne.

Læs mere
Securifor hegn til Retspsykiatrisk

Securifor hegn til Retspsykiatrisk

Retspsykiatrisk Afdeling i Risskov har fået opsat sikringshegn for at højne sikkerheden blandt de indsatte patienter.

Læs mere
Securifor hegn om institution Sønderbro

Securifor hegn om institution Sønderbro

Seks meter højt sikringshegn med skrå udhæng i toppen.omkring den sikrede institution Sønderbro, for udsatte unge.

Læs mere