Skip to main content

Sikringsløsninger for statslige bygninger og områder

Statslige institutioner som ministerier, forvaltninger, ambassader og retsvæsen har stort behov for sikring og sikkerhed. Fokus er at holde ubudne folk ude og sikre dem der er inde. Det er vores nationale sikkerhed, der skal tages vare på. Stol trygt på vores erfaring med effektiv sikring af højrisikoområder samt stor diskretion når det gælder disse områder som politi, forsvar, flyvevåben, lufthavne og havneområder. Det er yderst vigtig transport af gods og mennesker på vej, til havs, med tog- og jernbane eller i luften. Sikringsløsningen skal derfor matche det enkelte område og risikoprofil.

43 73 22 33mail@ishoj-hegn.dk
Billede af balusterhegn ved havneterminal

Sikring af højrisikoområder

Sikring af ambassader, politi, fængsler, psykiatri og værdicentraler rådgiver vi også omkring og og offentlige pladser, under hensyntagen til et meget højt sikkerhedskrav. Det samme gælder for terrorsikring af offentlige pladser, bygninger og hvor der samles mange mennesker.

Vi hjælper også med sikring af kyster og havneanlæg med ISPS-sikring og adgangskontrol. Om det er store erhvervshavn eller mindre lystbådehavn, er der brug for at sikre skibe, gods og faciliteter mod tyveri, hærværk og ulovlig indtrængen. Alle danske havne er omfattet af internationale regler ISPS for sikring af havne (International Ship and Port Facility Security).

Hegn
til alle formål

Porte og låger
til alle typer opgaver

Afspærring
tydelige afgrænsninger

Læs mere om vores forskellige produkter
Bomme
Pullerter
P-vagter

Låse
når adgangskontrol er nødvendig

Læs mere om vores forskellige produkter
Gå til siden for låse

Automatik
Automatisk adgangskontrol

Læs mere om vores forskellige produkter
Gå til siden for automatik

Service
vedligeholdelse og reparation

Service af vores produkter
Gå til siden for service

Rødder tilbage til 1919

De fleste kender det blå ISHØJ-skilt, som sidder på utallige hegn og porte over hele landet. Det er din garanti for høj kvalitet, god service og lang levetid. Vi arbejder konstant på at lave individuelle kvalitetsløsninger til områdesikring af hegn, porte, låger, bomme, pullerter, adgangskontrolsystemer mv.

Vi vil anerkendes som Danmarks førende, mest fleksible og kundevenlige totalleverandør på hegn- og sikringsløsninger. Vores kunder er grundlaget for vores eksistens, og alle skal være tilfredse med deres sikringsløsning. Vi gør vores arbejde ordentligt og behandler både kunder, leverandører og medarbejdere med respekt Hos Ishøj Hegn følger vi nøje udviklingen og tilpasser os efter samfundsforhold konjunkturer. Vi arbejder dagligt på at forny vores produkter samt udvikle nye produktideer og løsninger, så vi kan imødekomme alle sikringsbehov.

Om ISHØJ HEGN
Billede af montører fra ISHØJ HEGN A/S
Billede af personer fra projektafdelingen i ISHØJ HEGN A/S

Personlig service og god kvalitet

Kontakter du ISHØJ HEGN, taler du først med en projekt- og rådgivningsafdeling. Efter en grundig snak, sørger de for at I hurtigt får besøg af en sikringsrådgiver, hvis der er brug for det. Herefter beregnes tilbud og udkast til løsningsmodeller. De fleste opgaver er også forbi vores teknik- og produktionsafdeling, hvor der foretages finjusteringer og laves endeligt design. I montageafdelingen koordinerer de, hvornår montørerne kan komme ud til jer og opsætte hegn, porte, låger etc.

Vi er i alt omkring 60 medarbejdere, som alle er passionerede i arbejdet med sikringsløsninger. Vi dækker hele Danmark og samarbejder med alle typer kunder. Vi påtager os både de små og de helt store opgaver. Alle hos ISHØJ HEGN arbejder ud fra ét fælles værdisæt: Vi sikrer mennesker og værdier!

Kontakt os

Opgaver udført for statslige områder

Pullerter og hegn til krydstogtterminal

Pullerter og hegn til krydstogtterminal

I forbindelse med udførelsen af et helt nyt havneanlæg i Københavns Nordhavn, har vi leveret og monteret trådhegn, balusterhegn og pullerter.

Læs mere
12 automatiske skydeporte til Nakskov Havn

12 automatiske skydeporte til Nakskov Havn

Opsætning af 12 styk automatiske skydeporte i Nakskov og Rødby Havne. Mellem skydeportene er der monteret trådhegn.

Læs mere
520 m. panelhegn langs ny jernbane

520 m. panelhegn langs ny jernbane

Langs den nye jernbane mellem København og Ringsted har Ishøj Hegn monteret 520 meter panelhegn på en del af strækningen

Læs mere