Automatikpakke Standard

Til betjening af vores automatiske løsninger*, leveres disse som standard kun med nøgleafbrydere. Ofte er der et ønske eller behov for andre muligheder, til betjening af for eksempel en automatisk skydeport eller et bomanlæg. Derfor har vi sammensat flere tillægspakker med andre muligheder.

Standardpakken består af 2 stk. uafhængige kodetastaturer monteret på hver sin side (indvendigt/ udvendigt) af f.eks. en automatisk skydeport. Tastaturerne er med vandalsikret opbygning (IP68) af pulverlakeret aluminium, og front inklusive taster af rustrit stål. Tasterne er med indbygget LED lys som standard. Dertil leveres 3 stk. håndsendere 434 MHz og en radiomodtager med en ekstern antenne, så den automatiske løsning også kan aktiveres på afstand.

I kodetastaturerne kan der indlægges op til 100 forskellige koder. Tastaturerne har ikke mulighed for log-funktion over brugere og/ eller tidspunkter.

Håndsenderne leveres med to kanaler og er fremstillet af stål og sort plast. For bedre rækkevidde tilsluttes en ekstern antenne til radiomodtageren. Rækkevidden på håndsenderne er ca. 100 meter ved frit terræn (signalet kan blive forstyrret af bygninger og andre elektriske signaler m.m.).

Standardpakken er inklusive montering, tilslutning og indkøring.

Datablad

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information.

TELEFON

+45 43 73 22 33

PRISFORESPØRGSEL

tilbud@ishoj-hegn.dk