To automatiske bomanlæg ved byggemarked

For et større byggemarked har vi opsat to automatiske bomanlæg i forlængelse af hinanden. Dette for at sikre kontrol af indkørsel og udkørsel til deres trælast og lager.

Ved udgangsbommen er der tilknyttet håndsendere, så medarbejderne nemt kan åbne bommen og lukke kunderne ud. En smart og enkel løsning, der betyder at man ikke kan forlade området uden kontrol. Desværre ser mange byggemarkeder en stigende tendens i antallet af stjålne varer.

Automatisk bomanlæg (type 802) bruges til regulering af kørende trafik ved områder med lager, industri, infrastruktur og parkeringsområder. Spærrebredden kan leveres fra 200 til 800 cm. I dette tilfælde er bomarmene på 400 cm. De har pendelstøtter for at aflaste de relativ lange bomarme. Pendelstøtterne følger bomarmen, når den går op.

De to bomhuse er over 1 meter høje og malet i mørkeblå (RAL 5011). Herfra går de to runde bomarme, som har gummiliste på undersiden og reflekser. Hydrauliskdrevet motorer er indbygget i bomhuset og i toppen er der som standard indbygget rødt/grønt trafiklys (LED bånd), som skifter afhængigt af bomarmens position.

Under bomarmene nedlægges som standard en induktiv vejsløjfe. Her er der yderligere monteret ekstra fotoceller for personsikkerhed.

Bomanlæg skal ved montering fastboltes på et betonfundament eller på tilsvarende fast underlag.

Ved brug af et automatiske bomanlæg, skal der tages højde for nødvendige passagemuligheder for brandvæsen og renovationskøretøjer. Når begge bomarme hæves kan store lastbiler og anhængere med bred last, nemt passere.

Af ekstraudstyr er der mulighed for at tilkøbe lys i bomarmen eller et hængegitter under bomarmen.