Skip to main content

Hegn til alle formål

Opsætning af hegn kan have mange formål. Oftest er det for at holde noget inde eller ude. Valget af et specifikt hegn kan variere efter behov, formål og arkitektur. Med det brede udvalg, der findes inden for hegnstyper, stiller vi gerne vores mangeårige erfaring til jeres rådighed. Vi forklarer de forskellige typer af hegn og anvendelsesformål samt de hensyn, der skal tages i forhold til styrke, konstruktion og montering. Mange opgaver kan løses med et standard trådhegn, som vi fremstiller på eget værksted.

Som totalleverandør hjælper vi med opsætning, vedligeholdelse og reparation af hegn i hele landet. Tag os med i den indledende fase og få rådgivning omkring valg af hegn og materialer. Vores sikringskonsulenter kommer forbi og vurderer opgavens omgang. De foretager opmålinger og herefter laver vi nogle løsningsforslag. Når I har besluttet jer, kan I vælge at lade vores montører opsætte hegnet – færdigt og klart til brug. Fælles for alle vores hegn er høj kvalitet og mangeårig levetid. Gælder det renoveringer af eksisterende hegn, kan vi også hjælpe med den del.

43 73 22 33mail@ishoj-hegn.dk
Billede af panelhegn Carlsbergbyen

Trådhegn

– det traditionelle valg

Panelhegn

– alsidigt og stærkt hegn

Balusterhegn

– solidt hegn, der imponerer

Rørhegn

– hegn af rør herunder hånd- og knælister

Støjhegn

– en lyddæmpende løsning

Sikringshegn

– hegn med maksimal sikkerhed

Elektrisk sikringshegn

– til højt sikringsniveau

Byggepladshegn

– midlertidig afspærring

Referencer med hegn

Boldbane med sort panelhegn og to låger

Boldbane med sort panelhegn og to låger

På Vestskoven Gymnasium har de en boldbane oppe på deres store terrasse. Vi har opsat 66 meter panelhegn rundt om boldbanen, hvor der både kan spilles fodbold og basketball. 

Læs mere
Hvidt rørhegn med pressegitter

Hvidt rørhegn med pressegitter

Bellavista er et boligkompleks i Klampenborg, tegnet af arkitekt Arne Jacobsen. Vi har produceret, opsat og servicerer samtlige hvide rørhegn med pressegitter.

Læs mere

300 meter balusterhegn ved Søndermarken

Søndermarken står smukt indhegnet med 300 meter balusterhegn. Det sikre at besøgende ikke betræder beplantning og stengærder.

Læs mere